ODMAH DELUJE

Godinama ne silaze s trona, jer skidaju bar 10 godina s lica: Emina Jahović ima novu frizuru i svi kažu - MA PUN POGODAK

0

Bez odlaska kod kozmetičara, bez iglica i skupih tretmana, samo uz pomoć jednog trika sa kosom možete izgledati i do deceniju mlađe 

TRIK EMINE JAHOVIĆ SA ŠIŠKAMA
TRIK EMINE JAHOVIĆ SA ŠIŠKAMA foto: yaemina, Instagram

Pevačica Emina Jahović lagano je zagazila u 5. deceniju života, a kada je pogledate jedva da biste joj dali i 30 godina. Uprkos činjenici da vreme prolazi, čini se kao da je za nju potpuno stalo.

 

Iz godine u godinu Emina je sve lepša i atraktivnija, a nedavno je učinila jednu promenu, koja je izazvala oduševljenje njeniih vernih pratilaca. 

 

Emina je odlučila da pred zimu skrati šiške i tim potezom je uspela da postigne promenu koju nema ko nije primetio. S njenog lica obrisane su godine, pa sad izgleda još mlađe. 

 

 

Žene su veoma svesne toga da promena frizure može da nam u potpunosti promeni izgled, ali i da da neverovatan antiage efekat. Šiške imaju još jaču moć, jer menjaju naš izraz lica, ističu nam određene crte i podmlađuju nas.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

Šiške su bile neizostavni trend u godini koja je za nama, a čini se da će tako i ostati budući da ih sve češće možemo videti na poznatim dama. Šiške sa strane, šiške na čelu, guste, stepenaste, proređene, ultrakratke… Na vama je da izaberete, ali ono što treba da znate jeste da samo neke od njih imaju antiage efekat.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

Evo spiska onih koje podmlađuju: polumesečaste šiške (nisu ravno sečenje, malo su kraće u centralnom delu, stoje ženama sa duguljastim licem, naglašavaju jagodice), zavesa šiške (kraće na sredini čela, duže sa strane, otvaraju se na sredini, baš poput zavesa, odgovaraju okruglim i kockastim licima), šiške sa strane (dosežu tik do jagodica, podižu lice i odgovaraju trouglastom i srcolikom obliku lica).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

Ukoliko razmišljate o šiškama treba da obratite pažnju na teksturu svoje kose, obliku lica i šta njima želite da istaknete, a šta sakrijete. Ono što je još važno jeste i to da li imate dovoljno vremena da se njima bavite, naročito ako ide zima, kao što je slučaj sada. 

 

*Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Emina Jahović o bivšem mužu 

 

 

makonda-tracker