mnogi misle da su sestre

Ona joj je NAJVEĆA PODRŠKA, njena je slika i prilika: Da li znate kako izgleda mama Milice Todorović?

0

Pevačica Milica Todorović nekoliko puta je isticala da je majci zahvalna za sve što je uradila u karijeri.

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Pevačica Milica Todorović je od 14. godine na muzičkoj sceni, a postala je popularna zahvaljujući pobedi u takmičenju "Zvezde granda".

 

Od tada je izgradila impresivnu muzičku karijeru, glumila je u pank operi "Dom za vešanje" Emira Kusturice.

 

Mlada pevačica se pojavila se i u holivudskom filmu "Običan čovek", u kom je pevala i pesmu "Jutros mi je ruža procvetala".

 

I dok publika širom regiona peva njene hitove, njeni fanovi željno iščekuju da vide kako se snašla u ulozi glumice budući da će se pojaviti u drugoj sezoni serije "Pevačica".

Međutim, njen početak nije bio lak, u vreme kada se takmičila u "Zvezdama granda" imala je svega 14, 15 godina, a budući da je iz Kruševca, dešavalo su se nepredviđene okolnosti.

 

– Dešavalo se da tri puta nedeljno putuje za Beograd, dešavalo se da nemamo novac, da nemamo gde da prespavamo kad se završi takmičenje – rekla je Miličina majka Jasmina Todorović.

 

Milici su upravo roditelji bili najveća podrška s tim što je pevačica uvek isticala majku kao glavni vetar u leđa kad je u pitanju njena karijera. 

 

- Ja sam Milicu samo pratila u onome što je ona želela i bila sam joj vetar u leđa i podržavala sam svaku njenu odluku, a, Bogu hvala, sve su bile ispravne - rekla je Jasmina prilikom jednog gostovanja u emisiji Magazin In.

 

Kako je Milica jednom prilikom ispričala, iako je želela da se oproba u žanru poput popa, roka, danas je zahvalna svojoj majci na svemu što je uradila za nju.

- Htela sam da to bude strana muzika, pop, rok, kao Rijana, ja sam sebe zamišljala da u Holivudu. Kad me je mama prijavila za takmičenje, ja sam bila beskrajno tužna. Ali sada sam joj jako zahvalna na svemu, jer je ona to koja me je izgurala, organizovala prevoze od Kruševca do Beograda, dok je tata bio u fazonu snađi se - rekla je Milica, dok je Jasmina otkrila da je Milica od malih nogu uzimala sve što liči na mikrofon i pevala.

Miličinu majku smo retko viđali u javnosti, ali pre neki dan Jasmina je proslavila 56. rođendan, pa su slike sa proslave preplavile društvene mreže.


- Srećan ti rođendan, majko, uvek ovako vesela da mi budeš i zdrava! Voli te sin najviše - napisala je Milica.

Mnogi komentarišu kako je pevačica mamina kopija, ali i da Jasmina izgleda mnogo mlađe, pa da ljudi često pomisle da su majka i ćerka sestre.

 

makonda-tracker