nije restriktivan

Trik Lepe Brene pomoću kojeg održava savršenu liniju: Kad hoće brzo da smrša, iz ishrane izbaci ovo i kilogrami nestaju

1

Jedna od najzgodnijih pevačica Lepa Brena godinama ima savršenu liniju, a sada je otkrila i trik koji joj pomaže u tome    

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Čuvena pevačica Lepa Brena na muzičkoj sceni je duže od dve decenije. U više navrata ona je pričala da je imala višak kilograma, ali kada je uplovila u muzičke vode odlučila je da dovede liniju do perfekcije.

 

Odličan izgled zahteva i odricanje, a Brena je pronašla način na koji bez velikih poteškoća uspeva da održi idealnu kilažu.

 

 

Iako ima 62. godine Lepa Brena još uvek može da svojim izgledom parira mnogim mlađim koleginicama.

 

Svaki njen koncert pun je energije, a da bi ostala u kondiciji, Brena redovono vežba i pridržava se nekih pravila u ishrani. 

 

- Ujutru redovno popijem čašu mlake vode sa nekoliko kapi limuna. Nakon toga sledi lagani obrok, obično smuti. Za vodu s limunom se veruje da pravi čuda od ranog jutra - pojačava imunitet, stimuliše rad mozga, poboljšava probavu - kaže jedna od naših najvećih muzičkih zvezda, koja je uvek iskrena sa prema svojoj publici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Brena , takođe, naglašava da izbegava mleko i mlečne proizvode, osim kefira, a hleb gotovo da ne jede.

 

- Najviše mi prijaju salate sa inćunima i povrćem, sa dodatkom brusnica, mlevenih oraha, morske soli, dobrog maslinovog ulja i dosta limunovog soka - otkriva pevačica svoj jelovnik.

 

Ukoluko želi da smrša nekoliko kilograma, vrlo je disciplinovana i ne jede posle 17h.

 

- Kada hoću da skinem nekoliko kilograma, izbacim šećer, odnosno kolače, alkohol, ugljene hidrate, i jedem samo organsko voće i povrće, sve pre 17 časova. Mislim da to nije strogost prema sopstvenom telu, nego disciplina. Neko bi rekao da je to post, koji je zastupljen u svakoj religiji, a ja to zovem detoksikacijom  - zaključila je Lepa Brena.

 

 

 

makonda-tracker