da li vam se dopada?

Duga haljina, najpopularnija frizura i efektni detalji: Lepa Brena u kombinaciji koja čini da izgledate NEODOLJIVO

3

Kada se pojavila, niko nije mogao da odoli da joj ne udeli kompliment.

foto:  M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Pevačica Lepa Brena nastupala je u jednom prestoničkom klubu gde je publiku zabavljala do ranih jutarnjih sati. 

 

Kao što smo i navikli, Brena je ponovo sve oduševila svojim stajlingom koji je doslovno sve ostavio bez daha. Ona se odlučuila za zelenu toaletu veoma zanimljivog kroja. Duga haljina isticala je njenu izvajanu figuru, ali je duboki izrez naglasio i Brenine savršene duge noge koje su njen zaštitni znak. 

 

 

Dva detalja bila su najupečatljivija, a to su duge rukavice koje su deo ove kreacije i koje daju jedan potpuno upečatljiv izgled njenom stajlingu. Drugi detalj koji posebno efektan jeste svetlucavi dodatak na grudima koji "razbija zelenilo". 

 

Kako bi pevačica dodala još detalja koji bi se odlično uklopili uz njenu kombinaciju, izabrala je da doda zlatne narukvice, ali i efektne minđuše i tamne naočare koje su zaokružile kompletan look. Naravno, niko nije mogao da skloni pogled ni sa njenih sandala koje su bila savršen izbor uz kompletan nakit i haljinu koju je izabrala. 

 

1 / 5 Foto: M.M./ATAImages

 

Podsetino, pevačica je nedavno priznala da samo na jahti uspe da se odmori od brojnih obaveza koje ima.

 

— Ne mogu da se odmorim u hotelima, ne volim da se šminkam, da nosim tašnice, štiklice. Volim divljinu, gde nema nikakve gužve, preterano muzike, da je mir. Uglavnom je to na jahti, malo krstarimo, plovimo... Nikad se nisam tako dobro odmorila kao kada sam krstarila. Volim da čitam, meditiram, malo joga, plivanje, šetnja, lagana hrana. Mediteranski duh — otkrila je Brena tad za "Telegraf".

 

 

makonda-tracker