Za 10 dana

Meni sastavljen po meri Merilin Monro: Neobičan program ishrane jedne od najlepših žena ikada (FOTO)

0

Tek kada se saznalo za njen jelovnik prestala je da bude "plavuša opterećena seksepilom". Ona nikako nije bila mršavica među modelima, znala je da sluša svoje telo i nagrađuje ga namirnicama za energiju, vitalnost i snagu...

 

Plus vežbe za učvršćivanje grudi?

foto: Profimedia

Dan 6: Svi misle da sam luda.

Ova dijeta je neuporedivo humanija i imam snage da počnem sa Merilininim fitnes programom, koji magazim Pedžant opisuje kao vežbe za učvršćivanje grudi. Potrebno je da ležite na leđima, držeći tegove iznad glave, i pravite kružne pokrete rukama dok se ne umorite. Sigurna sam da svi u teretani misle da sam luda, ali baš me briga."

Drzak i skandalozan potez kojim je ušla u legendu: Evo kako je Merilin Monro uspela da ostavi Elizabet Tejlor u svojoj senci ZAUVEK

Dan 7, 8, i 9: Merilinini saveti za lepotu su bolji od saveta za ishranu. Jedan od odličnih njenih saveta za lepotu se odnosi na korištenje pudera za lice. Ni ovaj proizvod, baš kao ni pasterizovana jaja, nikada pre nisam kupila." 

Ona je izgubljena ćerka Merlin Monro? Tajna misterioznog rođenja Gledis Beker Moris, najveće pretnje tadašnjeg prvog čoveka Amerike (FOTO)

Nakon šopinga, nanela sam ga na nos i kožu između obrva, baš kao što kažu uputstva na forumima. Uspešno je prekrio velike bubuljice koje je uzrokovao vazelin."

Dan 10: Ima koristi, težina ista ali grudi čvršće!

Danas je zadnji dan dijete. Kako bih proslavila, odlučila sam da probam paštetu koju sam napravila pre nekoliko dana. Ima ukus kao prokislo vino, ali sam je ipak pojela zajedno sa slanim krekerima. Da, težina mi je ostala skoro ista, ali su mi grudi možda ipak malo čvršće, i ne moram više da pijem sirova jaja, koja se u odnosu sa svim ostalim, čini tolerantnim."

makonda-tracker