izgledaćete kao supermodel!

Opsednuti ste Instagramom? Ovih 6 aplikacija učiniće da se i najuspešnije blogerke dive vašem profilu!

0
Da, fotke mogu da izgledaju JOŠ bolje, a i vi na njima!

 

foto: Profimedia

2. FaceTune

 

U pitanju je praktično Photoshop za mobilni telefon. Fokus je na smooth četkici uz pomoć koje će vam koža izgledati savršeno, a tu su i brojna druga podešavanja koja će istaći najbolje na vašem licu i naglasiti detalje.

 

10 modela koje ćete poželeti ODMAH: Zaboravite torbice – poznate trendseterke su lude za rančevima! (FOTO)

 

3. VSCO Cam

 

Ukoliko još uvek niste otkrili VSCO, sada je zaista krajnje vreme. Napravite mesta za ovu aplikaciju i posmatrajte kako vam se fotografiju pretvaraju u mala remek dela. Izbor filtera je značajno veći (ali i bolji), vrlo brzo ćete zaboraviti na Valenicu.

 

4. UNUM

 

Ukoliko ste prefekcionista i pride zaista želite od svog naloga da napravite impozantan umetnički profil, ovo je palikacija za vas. Ne samo da će vam pomoći oko kadriranja koje se ponekad čini neizvodivim zbog fotografija oblika kvadrata, već će učiniti, već ćete uz pomoć nje moći tematski da organizujete svoj nalog, ali i da se režirate Insta story uz mnogo više opcija.

 

foto: Profimedia

 

5. Pravo vreme za postovanje

 

Da se razumemo, mi smo svesni da su ovo "problemi" koji ne zalužuju ovoliku pažnju, ali priznajemo da si ne možemo pomoći. Otuda i razmatranje ovog koraka: Kako doakati algoritmu Instagrama i postovati u najbolje vreme? Ono što vam treba, aplikacija je pod nazivom When To Post.

 

6. Later

 

Odlazimo i korak dalje. Sada kada ste otkrili u koje vreme da postujete i sredili svoju fotografiju za prikazivanje svetu, treba vam još samo aplikacija uz pomoć koje ćete objaviti post u to pravo vreme bez da razmišljate o istom i svako malo gledate na sat. Instalirajte Later.

makonda-tracker