izgledaćete kao supermodel!

Opsednuti ste Instagramom? Ovih 6 aplikacija učiniće da se i najuspešnije blogerke dive vašem profilu!

0
Da, fotke mogu da izgledaju JOŠ bolje, a i vi na njima!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Verujemo da svaka trendi devojka s vremena na vreme poseti nekoliko Instagram profila modnih i travel blogera kojima su sve fotke jednostavno sjajne, a lajkovi pljušte na sve strane, piše Elle.

 

Ovih 6 znakova govore da ste ZAVISNI od Instagrama!

 

Prosto, čim otvorite njihove profile sve izgleda savršeno uklopljeno - od boja, preko kadra, poze. Kao da je slika iz nekog editorijala...

 

Opravdanje naravno nalazite skoro uvek u tome što smatrate da ti ljudi sasvim siogurno poseduju značajno bolju verziju telefona od onoga koji imate vi. Ali da se ne lažemo, i vi i mi znamo da to nije istina.

 

foto: Profimedia

Ok, možda su jednostavno talentovani za fotografiju - nemamo svi iste talente, tu se ništa ne može (mada biste ovaj baš žarko želeli). Međutim, nije ni talenat presudan.

 

Uglavnom nije.

 

Oni su samo pre vas saznali za nekolicinu odličnih aplikacija koje će svaku fotografiju svrstati u red onih sa etiketom profi.

 

Sada je red da ih i vi konačno otkrijete.

 

1. LIKEtoKNOW.it

 

Ova aplikacija omogućava vam da odmah u opisu fotografije kliknete na link koji vas direktno vodi do prodajnog sajta modne kombinacije koja se nalazi na slici. Shop the look now!

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker