skandinavski lepotan

Fudbaler koji je sve šarmirao preko noći: Zaboravite Ronalda - ON je nova žudnja Evropljanki! (FOTO)

0
Fudbaleri Islanda nisu osvojili simpatije Starog kontinenta samo požrtvovanom igrom na Evropskom prventstvu - jedan od njih je uspeo da privuče pažnju svojim osmehom i mišićima.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Društvene mreže već danima bruje o Birkiru Bjarnasonu, fudbaleru Islanda kojeg su mediji u njegovoj zemlji nazvali Tor, zbog njegove karakteristične skandinavske lepote.

 

Sada mu se ceo svet klanja: Kristijano Ronaldo zbog jednog gesta rasplako mnoge!

 


Mnogi plavokosog fudbalera porede s Dejvidom Bekamom i Bredom Pitom, a fizička sličnost je i više nego očigledna, pa ne čudi što devojke koje prate Evropsko prvenstvo u Francuskoj uzdišu za njim.

 

 


On je svojim izgledom privukao toliko pažnje da se velike kompanije već utrkuju za to čije će zaštitno lice Birkir postati.

 

Supruga Zlatana Ibrahimovića nije tipična žena fudbalera: Ne želi venčanje i prezire šoping

 

Šarmantni fudbaler je, inače, velika zvezda na Islandu jer nastupa za švajcarski FK Bazel i postigao je istorijski pogodak u meču protiv Portugalije.

 

 


Bjarnason je u maju napunio 28 godina i, na radost mnogih žena, nema devojku. Pored toga, on je pravi dobar momak iz kraja: u slobodno vreme pomaže ocu u održavanju porodičnog imanja i uživa da ulepšava detinjstvo svojim sestrićima.

 

 

 

makonda-tracker