donald šeta s dvojnicom?!

DOBRO JOJ POGLEDAJTE LICE: Sablasna fotografija na kojoj Melanija Tramp ne liči na sebe podstakla NEVEROVATNU raspravu

0

Fotografija američkog predsednika i prve dame nastala pre nekoliko dana napravila je pravu buru na društvenim mrežama, a čak i oni koji su se smejali teoriji da umesto Melanije često viđamo dvojnicu sada su zapanjeni

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Već neko vreme na društvenim mrežama može se pročitati teorija da neretko umesto Melanije Tramp američkom predsedniku i predsedničkom kandidatu Donaldu Trampu društvo na javnim događajima pravi njena dvojnica.


Ove tvrdnje uglavnom se odbacuju kao teorija zavere, pa se Bela kuća nije oglašavala povodom nje, a sada se pojavila fotografija zbog koje su, kako tvrde na Tviteru, i oni koji su se smejali "teoriji o lažnoj Melaniji" zanemeli.

 


Naime, na fotografiji nastaloj tokom minulog vikenda, dan nakon predsedničke debate između Donalda Trampa i Džoa Bajdena, predsednik Amerike fotografisan je prilikom ulaska u helikopter sa svojom suprugom, a mnogi veruju da se pored njega ne nalazi Melanija Tramp. Ova fotografija preplavila je Tviter i već se na njemu može naći više hiljada tvitova na ovu temu!

 

 

Oni koji smatraju da je reč o dvojnici napominju da žena pored Trampa ima oštriji nos nego Melanija, da su joj nozdrve sitnije, da nema izražene bore dok se smeje kao što je slučaj kod prve dame, a tu je i možda najneobičniji "dokaz" — ženi na fotografiji vide se desni dok se osmehuje, a ni na jednoj Melanijinoj fotografiji do sad nismo videli desni!

 


Mnogi ističu da je sumnjivo i to što je ona odevena u istu smoking-haljinu kakvu je Melanija nosila noć ranije, na predsedničkoj debati, što je za američku prvu damu nedopustivo jer ona vrlo rertko ponavlja odevne komade, a i kad to učini svakako ne uradi ni u istoj godini, a kamoli za dva dana. Zbog toga se stekao utisak da ne s nekom namerom obučena isto.

 

Ima i onih koji se šale na račun "zategnutog odnosa" bračnog para Tramp, pa kažu da je nemoguće da se na fotografiji nalazi Melanija, jer ona nikad ne bi mogla da bude nasmejana dok stoji pored svog supruga.

 

Usledila su podsećanja na starije fotografije na kojima Melanija ne izgleda kao inače i na trenutke deluje niže, a na trenutke više, a mnogi sumnjaju da u njene cipele povremeno uskoči jedna članica obezbeđenja za koju je odavno primećeno da liči na nju.

 

I dok se obično svi smeju na račun ove i sličnih teorija, sada su, zapravo, retki komentari koji je odbacuju. Teorija o lažnoj Melaniji osvojila je i poznate, a režiser i scenarista Zek Bornstajn našalio se napisavši na Tviteru:


Jedino što će mi nedostajati iz ove administracije je to kako menjaju nove melanije i prave se da ništa ne primećujemo kao da smo četvorogodišnjaci.

 

 

 

makonda-tracker