Jelen Top 10 sa Jugoslavom Pantelićem

0
U ovonedeljnom muzičkom odbrojavanju u emisiji Jelen Top 10, koje je na drugm program RTS-a 4. Jula u 22.05, Lazar Sakan će imati stručnu pomoć Jugoslava Pantelića.

Ovonedeljnog gosta voditelja publika pamti kao voditelja kultne VJ emisije Videodrom, prve takve vrste na prostorima ex Jugoslavije, bio je dugogodišnji urednik filmskog programa Studija B, a vodio je i čuvene emisije o filmu Pop korn i Cinema club. U šetnji kroz novitete na listi, od Jugoslava će gledaoci saznati koja je po njemu najbolja filmska muzika koju potpisuje neki domaći bend, koje su mu asocijacije na osamdesete I muziku tog perioda, ali i kakvo je njegovo mišljenje o aktuelnoj domaćoj sceni.

U studiju će gosti biti Lea Martina i članovi benda Laura 2000. Jugoslovenska i internacionalna zvezda 60-ih i 70-ih godina, udružio je snage sa mlađim kolegama, koje se pamte po odličnom remiksu pesme Bisere Veletanlić, Nikad više. Saznaćete kako je došlo do ove interesantne saradnje i čuti numeru Ima vremena, koju su izveli u studiju.

makonda-tracker