jedva čekamo!

Jedna od NjIH TRI će biti pun pogodak: Za ulogu Mirkove supruge u seriji Ubice mog oca traži se VRLO posebna glumica

0
Produkcija se ovih dana intenzivno bavi jednom ženskom ulogom koja će u narednoj sezoni zagorčati život mnogima, a posebno Vuku Kostiću, rekao je izvor blizak ekipi koja stoji iza serije.

 

foto: Nemanja Pančić

Iako se lik Dragane u prvoj sezoni ne pojavljuje fizički, sećamo se da je detektivu Mirku non-stop zvonio telefon, a da je sa druge strane žice bila upravo njegova trudna, plahovita i pomalo histerična supruga koja ga je često uslovljavala razvodom jer je zbog posla često kasnio kući.

 

Jedna od najvećih holivudskih zvezda zaigraće u seriji Ubice mog oca: To je sasvim realno, on obožava Srbiju!

 

Još je tada bilo nagoveštaja da bi lik Mirkove žene mogao biti ozbiljna pretnja njegovoj karijeri, ali i da bi mogla napraviti kompletan haos u odnosima, ukoliko bi njen lik zaživeo. To je upravo ono što će se u nastavku serije i desiti. Mirkova žena, Dragana je novi negativac.

 

foto: Youtube Printscreen

- Scenaristi su svakako želeli da drugu sezonu osveže novim ulogama, a ova se donekle i sama postavila. Mirkova žena je idealan lik za pravljenje haosa u odnosu između Mirka i Aleksandra, i ona će jednostavno svima ići na nerve. A iznenađenje je šta će sve uspeti da uradi i pokvari. Na ovu ulogu se mnogo polaže jer bi na momenate morala biti i komična, tako da je pred rediteljem Gagom Antonijevićem veliki posao - priča izvor.

 

makonda-tracker