Kristina Agilera nastupa na 2010 MTV Movie Awards

0
Kristina Agilera, jedan od najupečatljivijih glasova i najuspešnijih izvođača u protekloj deceniji, potvrdila je svoj nastup na 2010 MTV Movie Awards

Pored Agilere na dodeli 2010 MTV Movie Awards videćemo i Toma Kruza, Kameron Dijaz, Zeka Efrona, Jonah Hila, Džesiku Bil, Bredlija Kupera, Stiva Karela, Mirandu Kosgruv, Šona Vajta, Vanesu Hadžins, Šona Diddy Kombsa i Rasela Brenda.

2010 MTV Movie Awards će voditi Aziz Ansari uživo iz Gibson Amfiteatra u Universal City-ju, Kalifornija, 6. juna u 03:00 sata po našem vremenu.

- MTV je uvek podržavao moju muziku i moju karijeru i jako sam uzbuđena što ću opet nastupati na Movie Awards. Nastupaću samo nekoliko dana pre izlaska mog albuma Bionic - rekla je Kristina Agilera.

Nastavljajući tradiciju najšokantnijih i netipičnih dodela nagrada na televiziji, ovogodišnja dodela imaće tri potpuno nove kategorije: Biggest Bad-Ass Star, Best Scared-As S**t Performance i Global Superstar. Po prvi put u istoriji MTV Movie Awardsa glasanje će biti međunarodno, a obožavaoci iz celog sveta će moći da daju svoj glas za svoju najdražu globalnu superzvezdu preko svojih lokalnih MTV sajtova.

O nominacijama za 2010 MTV Movie Awards u 13 starih i novih kategorija odlučili su gledaoci od 29. marta do 9. aprila na sajtu MovieAwards.MTV.com. A sada, od 12. maja do 5. juna počinje glasanje za pobednike. Starbucks Coffee Company se po prvi put udružuje sa MTV Movie Awards kao ovogodišnji partner u glasanju, što uključuje i kategoriju za Najbolji film. Ta posebna kategorija će ostati otvorena, i bitka za najdraži film godine trajaće i za vreme dodele nagrada.

makonda-tracker