Survivor: Dve žene u finalu!

Uzbuđenje sve više raste! Nakon fantastične borbe koja je trajala četiri sata, Vesna Đolović, poznatija u plemenu kao keva, sasvim zasluženo je obezbedila sebi stolicu u Velikom finalu.
0
1 / 19 Foto: Tv Fox

Ona i Teja su tako stavile Njegoša, Acu i Duleta na tanak led pred kojima je u četvrtak, 18. februara odlučujuća utakmica. Ovo je bio težak udarac za muški ego ali su ipak sva trojica skinula kapu damama. Kako je Vesna rekla posle borbe ne mogu da verujem, dve žene u finalu pored muškaraca, ipak je ovo Srbija.

Pred samu borbu vladala je velika tenzija. Svi su pokušavali da ublaže nervozu rečima da više nije važno da li će proći jer su dogurali do samog cilja. Njegoš je sasvim očekivano najviše ponosan na svoje dostignuće.

- Pokazao sam da mogu da izdržim 50 dana na pirinču, da oslabim 20 kilograma, da ublažim svoj temparement - likovao je gorostas. Tejinu pobedu smatrao je sasvim slučajnom i nije mu drago zbog toga ali njoj je već sve rekao u lice i ne postoji šansa da računa eventualno na njegov glas.

Kalkulacije oko glasova su već krenule jer misli se paralelno, šta ako uđem i šta ako ne uđem u finale. Dušan računa na dva sigurna glasa, Vesna na mnogo više, Njegoš na tri dok Aca ne očekuje da će Veliko Veće glasati za njega, naročito ne Klemen koji je ispao Acinom krivicom. Teške misli morile su nervozne takmičare.

Borba je razrešila samo jednog robinzona muka. U izuzetno teškom zadatku održavanja ravnoteže na jarbolu prvi je ispao Njegoš. Posle tri i po sata Dule pada u vodu, ubrzo je i Aci ruka skliznula, a Vesna je ostala u neverici. Uz glasan uzvik krenule su suze radosnice. Pridružiće se Teji!

- To je neopisiv trenutak, uzbuđenje, suze, sada sam rasterećena - rekla je Vesna. Aca je teško doživeo ovaj poraz, samo je kratko prokomentarisao jedva čekam da se sve ovo završi i da idem kući.

Ali pre povratka njih trojicu očekuje još jedna borba. Gledaoci će poslednju epizodu Survivora odgledati tokom prenosa finalne večeri koja je na programu od 21 sat na Fox televiziji. Po završetku poslednjeg Plemenskog saveta na Filipinima sledi direktno uključenje u studio Fox TV gde će se, u specijalnoj emisiji Povratak u civilizaciju, glasovima takmičara i publike odlučiti ko osvaja novčanu nagradu u iznosu od 100.000 evra. Glasaće ceo region, a glasovi publike za pobednika Survivora vrednovaće se kao dva glasa. Glasovi Srbije računaće se kao jedan, a glasovi pristignu iz Makeodnije, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore kao drugi. Tokom specijalne emisije saznaćemoi i ko je dobitnik atraktivnog džipa Nissana Navare.

U živom celovečernjem prenosu finalne Survivor emisije i noći odluke, učestvovaće i fanovi Survivora, gosti iz Makedonije, Slovenije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, porodice takmičara i njihovi prijatelji.

 

Program će prenositi i ATV u Republici Srpskoj, TV Mreža u Bosni i Hercegovini, TV3 u Sloveniji, SITEL u Makedoniji i Pro TV u Crnoj Gori.

Voditelji specijalnog tročasovnog prenosa su Andrija Milošević i Ivan Ivanović.

 

TAGOVI: Survivor123
makonda-tracker