Survivor: Čovek je čoveku vuk

Sada, kada su učesnici rijaliti programa Survivor nadomak 100 000 evra i tituli jedini preživeli, sve teže je održati prijateljstva. Nečija pozicija može da se promeni dok kažeš piksla, pa se Aca od jutros brine da je nepoželjan jer je glasao za Višnju.
0
1 / 14 Foto: Tv Fox

Njegošu nije jasno zašto je Aca ugrozio siguran glas za njih dvojicu, ali prihvata Acino objašnjenje da ga je Višnja ljudski nervirala. Sada Njegoša nešto drugo buni: ako su Teja i Višnja bile nerazdvojne od početka i ako je Višnja zamolila Teju da ne uzima crni glas jer će u tom slučaju ona sigurno biti izbačena, zašto ju je Teja prodala i šta sad da on, Njegoš, očekuje, ako je bila takva prema svojoj drugarici. Ali Teja se ne stresira preterano. Kaže, sve je to samo igra i njih dve će ponovo biti zajedno za nekoliko dana.

A da im je iskrenost jaka strana, pokazuju na borbi za nagradu. Pitanja se odnose na osobine takmičara. Najcrnje epiteta zalepili su Njegošu. On je ispao spletkaroš i najbeskrupulozniji. Za njim ide Aca kao najveći brbljivac i naivčina, Teja je proglašena za najvećeg taktičara, Klemen za najveću opasnost, Srđan je najpozitivniji, a Vesna najnesposobnija. Pobednik igre je Dušan i on bira Vesnu da podele nagradu: šoping i noćenje u gradu. Slika govori više od reči, susret sa civilizacijom je spekatkularan. Pošto su prošetali po tržnom centru, klopali i pazarili, Dule i Vesna povukli su se u hotelsku sobu da se spreme za večeru pored bazena.

Za to vreme, u kampu pršti perje. Divatu je sačekao porušeni kamp i sada ga valja ponovo podići. Ali, Klemenu nešto nije po volji i on se ljuti što neće da uvaže njegove predloge. Srki pokušava da ga smiri, ali Aca nema baš mnogo razumevanja za svog dojučerašnjeg druga. Ko nije primetio, Aca ga podseća da je Klemen ovih dana sav nikakav i to od momenta kada je Aca dao imunitet Njegošu. Sad ga još nervira i to što se Klemen izvrnuo sa strane i neće ništa da radi, drzak je, samo leži i svađa se. A ne zna Aca, ili neće da zna, da je Klemena zapravo pogodilo što ga je Aca na igri okarakterisao kao beskrupuloznog.  I što sedi na tri strane, čas je tamo, čas ovamo.

Njegoš smatra da mu je sada zadnjica u procepu jer nema Višnje, a ostali ga, osim Ace, ne vole. Međutim, Njegoš se ne potresa mnogo, ima on rezervni plan, živi bili pa videli. Ni Teja nije baš najsrećnija time što su je proglasili najvećom taktičarkom, ali ako hoće tako da se igarju, nema frke. Može ona da bude baš to što oni hoće.

I dok Dule i Vesna uživaju u tekovinama civilizacije, Divata napeta odlazi na spavanje. Neki će čvstim snom zaspati, a neki će praviti novu listu prijatelja. Pardon, glasova.

TAGOVI: Survivor123
makonda-tracker