Marko Milićević osvaja britanski MTV

0
Beogradski DJ Marko Milićević, koji nastupa pod imenom Gramophonedzie, nastavlja da niže uspehe. Njegov singl Why Don't You dospeo je do prvog mesta MTV Dance Chart britanskog MTV-ja.
foto: promo
foto: promo

Numera Why Don't You, koju je poznati prestonički DJ Marko Milićević objavio za engleski Virgin records, zauzeo je prvo mesto MTV Dance Chart britanskog MTV-ja. Pored toga Marko se sa ovim singlom našao i u nedeljnoj plejlisti britanskog muzičkog kanala što govori da se radi o velikom hitu. Spot je premijerno prikazan u ponedeljak, 25. januara, i narednih sedam dana u regionu će ga emitovati samo MTV.

Marko kao DJ radi skoro 15 godina. 2000. godine je dobio priliku da bude deo RedBull Music Academy u Irskoj što je njegov prvi korak koji ga je odveo u svet muzike i produkcije. Pod imenom Gramophonedzie nastupa već četiri godine i pod tim pseudonimom je objavio pesme za izdavače kao što su Gotta Keep Faith Records, Yakuza Records, Guesthouse, DiskoZoo Records, Shak Digital, Maracuja, DVR i mnoge druge. Nastupao je na velikom broju događaja sa imenima kao što su Bob Sinkler, Derik Karter, Džunior Džek, Dejvid Morales, Basement Jaxx, Tom Nouvi, Aksvel, Rodžer Sančez i mnogi drugi.

makonda-tracker