Survivor: Filipinsko lutkarsko pozorište

U 43. epizodi popularnog rijaliti programa, 27. januara u 22 čas na televiziji Fox, gledaoci će moći da vide na kakvim se iskušenjima kale prijateljstva sklopljena među robinzonima.
0
1 / 18 Foto: Tv Fox

Njegoš je ponovo pustio krilca, ali većina saplemenika bi mu ih rado potkresala. Što se tiče novog prijateljstva između Ace i Njegoša, Klemen ima poverenja u svog druga Acu i ne misli da Njegoš može da rasturi to drugarstvo. Dušan je, standardno, skeptičan, ali ovog puta ima pik na Acu. Čuo je Acu i Njegoša dok su se dogovarali da ga Njegoš podrži ako stigne do finala. Dušan smatra da se Aca malo osilio i da je rano počeo da razmišlja o finalu. Jedino su Njegošu sve ovce na broju. On planira, pošto se dobro pozicionirao kod Višnje, Ace i Teje, da priredi društvu mali šok. Naravno, ima rezervni plan u slučaju da ne osvoji lični imunitet.

Ali, osvaja ga i ogrlica na njegovim prsima znači sigurnost i mogućnost da izabere sledećeg za Ostrvo duhova. On šalje Acu, za svaki slučaj, jer ako bi neko drugi otišao provalio bi da je imunitet pronađen. Ništa mu ne smetaju smrknute face u plemenu, sada može da se pozabavi kadrovskom politikom. Teja je kisela, ne sviđa joj se Njegoševa pozicija,a ni Srđan nije presrećan što će Njegoš naredna tri dana da vršlja po kampu, da radi šta hoće i da likuje. Višnja se ne oseća ugroženo, Klemen je sad u dilemi za koga da glasa, a Vesnu je uhvatila prpa jer je čula da Njegoš već lobira protiv nje. U otvorenom razgovoru sa Tejom Vesna saznaje da je Teja na mukama, ali da će, bez obzira na simpatije prema kevi, ipak glasati za nju na Plemenskom jer ne želi da izbaci ni Acu, ni Klemena ni Višnju... Upravo je to Njegoš i planirao, jer ako Vesna izleti onda on ima većinu pa treba da sredi još dva tri glasa da liferuje Srđana, a onda on i Aca imaju veće šanse da osvajaju imunitete i da stignu do finala...

Ali, Vesna je ljuta i zabrinuta. Poverava Srđanu da je čula da joj Njegoš zamera što se prijavila za Survivor i ostavila muža i decu kod kuće. Ni Srđanu nije do šale. Pokazalo se, eto, da se Njegoš ponovo osilio čim je osetio da mu je zadnjica bezbedna. Taj je, kaže Srki, promenio više lica nego Majkl Džekson. A Majkl zadovoljno trlja ruke. Kako kaže, već je popričao sa ljudima i obezbedio Vesni mesto u Velikom veću. Jedino Dušan i dalje ćuti. Zna samo da nema šanse da pravi dil sa Njegošem, sve ostalo dolazi u obzir. A kad bi mu neko došao sa idejom da glasa za Acu, Dule ne bi ni časa časio.

Pitanje je, međutim, hoće li mu iko prići sa takvom idejom, s obzirom da je Aca i dalje miljenik plemena, bez obzira što su ostali iznervirani njegovim druženjem sa Njegošem. Shvativši da nema još jednog tajnog imuniteta, Aca nije potresen. Važno mu je da ne obruka porodicu i da se kući vrati čista obraza. Njegova misija je da pokaže da u Srbiji može da pobedi i častan čovek, a ne samo malverzanti i muljatori, kako to već tradicija nalaže.

Samo Klemen još polaže nade da nikakvi dogovori nisu sklopljeni i da će se planiranje odigravati tek u bliskoj budućnosti. A koliko već sutra nadviće se nova pretnja nad njihove glave. Njegošev imunitet i nečiji dupli glas.

TAGOVI: Survivor123
makonda-tracker