Survivor: Vuci siti i ovce na broju

U 40. epizodi popularnog rijaliti programa, koja se emituje na televiziji Foks 20. januara u 22 časa, Njegoš će se naći na Ostrvu duhova
0
1 / 16 Foto: Tv Fox

Nema mira u Divati, iako je dan k’o stvoren za plandovanje. Njegoš je na vetrometini i još ga niko zvanično ne svojata. Tema dana je ponovo tajni imunitet. Dok Dušan i Klemen razmenjuju iskustva sa Ostrva duhova i potrage za imunitetom. Teja je ubeđena da je Dule našao imunitet. I Vesna ima dilemu. Ona, naime, ne zna kome bi mogla da se obrati u slučaju da hoće da ide do finala jer se još nikakvi razgovori ne vode. Samo Dini cvetaju ruže, ona smatra da Divata super funkcioniše i da nema podela Ga’dang-Manobo...

A da li ima podela i ko je kome prijatelj, ujedinjeni Ga’dang i Manobo imaju priliku da pokažu na terenu. Danas su pravila malo drugačija. Ko ne misli da je ugrožen ne mora da učestvuje u borbi za imunitet, već može sedne za sto pun hrane i jede, ali samo dok traje borba. Aca, Dušan i Njegoš staju na poligon, ostali se bacaju na klopu. Njih trojica treba da izdrže što duže sa ćupovima na glavi, dok ih prže sunce i miris roštilja. Dušan prvi posustaje, a Njegoš i Aca stoički podnose vrućinu i saplemenike koji žvaću pred njihovim očima. Aca se trudi da što duže izdrži ne bi li se njegovi drugari čestito najeli, ali Njegoš posustaje, mada se herojski borio. Kao pobednik, Aca između Njegoša i Dušana bira Njegoša kao sledećeg posetioca Ostrva duhova. Njegoš odlazi na ukleto ostrvo, a Divata se gega do kampa. Ipak, mali Aca je zvezda večeri i, zbog drugarskog postupka, pleme ga nagrađuje pirinčem i tunjevinom. Aci, ipak, više znači zahvalnost plemena nego hrana, a još se i nada da će Njegoš uspeti da nađe imunitet.

I dok mali Aca veruje da se Njegoš istinski pokajao i da je zaista častan i pošten dečko, Klemen ostaje pri svome da vuk samo dlaku menja. U pomoć mu priskaču Dina i Srđan, i Acina odbrana ne nailazi na razumevanje. Dušan samouvereno tvrdi da nema teorije da će Njegoš naći imunitet jer je gladan i živčan i neće imati nerava da cunja po ostrvu.

Ali, uporni Njegoš, uz malo sreće i snalažljivosti, brzo uspeva da pronađe drvenog čovečuljka sudbine i zatre tragove. On je srećan i presrećan, ali odlučuje da prećuti uspešno obavljenu misiju.

Njegoševa glava je na sigurnom, a nečija u torbi. Ali, bar su stomaci puni.

TAGOVI: Survivor123
makonda-tracker