Farma: Tihi protest

Učesnici Pinkovog rijaliti programa odlučili su da bojkotuju šou zato što zadruga nije htela da im ispuni želju i obezbedi muziku
0
1 / 6

Od kako su se vratili u kuću, Marina, Big Mama, Marijana, Đura i Sale, najviše vremena provode u prepričavanju događa koji su se zbili nakon njihovog odlaska sa farme. Njima i finalistima je ovo bila odlična prilika da razmene mišljenja i da čuju priču iz neke druge perspektive. Među ženama se dosta pričalo skorašnjoj svađi. Cakana, Marina i Big Mama u spavaćoj sobi, osvrnuvši se na sada već legendarnu svađu, komentarišu Tomino ponašanje i osuđuju njegov odnos prema ženama. Nakon Tome, drugi finalista koji je izbačen iz kuće je Bebi Dol, na kraju ne uspevši da osvoji naklonost publike. Farmeri su uveče napravili mali protest i to, ni manje ni više, zbog toga što od zadruge nisu dobili muziku. Zato su rešili da na ovu nepravdu odgovore ćutanjem i to sve dok se njihovi zahtevi ne ispune. I bojkot bi bio uspešan, da se, naravno, nije pojavila Sandra, koja nije bila prisutna kad su ovi donosili odluku. 

Sve je teklo po planu, farmeri su se zabavljali, igrali i čak pevali, i sve to u potpunoj tišini. U jednom trenutku Sandra ustaje da bi skuvala kafu i tada nastaje problem, pošto farmeri, zbog svog dogovora nikako ne uspevaju da joj neverbalno objasne da treba da bude apsolutno mirna i da ne radi ništa. Nigor joj čak otima džezvu i sklanja je sa šporeta, ali Sandra, i dalje ne shvatavši u čemu je stvar, opet uzima džezvu i vraća je na ringlu. Na kraju ona odlazi u spavaću sobu, dalje od besnih ukućana, ne bi li kafu popila na miru. Tada Nigor "puca" i počinje da peva, prekinuvši bojkot.

TAGOVI: Farma123
makonda-tracker