Farma: Svađa između Maje i Bebi Dol

Učesnici rijaliti programa na televiziji Pink nastavljaju sa svađama, ali ipak povremeno uživaju u pisanju pesama
0
1 / 8

Maja je nesumnjivo ukućanin koji najviše voli da priča o sebi i o svojim dostignućima i s vremena na vreme njeno hvalisanje zasmeta drugim ukućanima. Ovog puta je to iznerviralo Bebi Dol, dok su njih dve doručkovale u trpezariji. Maja je počela da priča o tome koliko je nosila drva prethodnog dana, insistirajući na tome kako je puno radila. Bebi Dol joj tada govori da prestane više da hvali sebe, a ova joj odgovara da neće i da ne prihvata da joj pridike drži neko ko, kako kaže, pije kilo alkohola sa antibioticima. Bebi tada izjavljuje da od sada Maja više ne postoji na njenoj mapi života i svađa se nastavlja u sličnom tonu.

Farmeri su i ovaj dan radili na svom novom zadatku - novogodišnjoj pesmi. Pisanje teksta i muzike je privedeno kraju i oni su uveče, svi skupa, napravili veliko probno izvodjenje svoje nove pesme.

Nigor je od zadruge dobio kameru, kako bi ukućani napravili snimke onoga što su tokom dana radili. Nigor je iskoristio ovu priliku i da napravi ekskluzivne snimke iz nekih delova farme koji inače nisu snimani. Ušunjao se u kupatilo i snimio Marka, a kasnije i Topalka, dok su se kupali.

Za prvog duelistu, od strane farmera, izabrana je Viktorija, publika je odlučila da drugi ukućanin u duelu bude Đura.

 

TAGOVI: Farma123
makonda-tracker