Farma: Red svađe, red pesme

Posle posete pijaci, farmer su dan proveli uobičajeno – neki su se svađali, neki gunđali, neki pevali, a neki se mazili i češkali.
0
1 / 8

Marko je sa svojim slugama, Viktorijom i Nigorom, prepodne posetio pijacu. Nabavka je bila veoma uspešna, pogotovo što se tiče alkoholnih pića, jer su se ostali farmeri silno obradovali količinom koju su ovu uspeli da dobiju na pijaci. A njih troje su, ono što nisu uspeli da dobiju poštenom trgovinom, bukvalno oteli od trgovaca na farmi. Tako se u njihovoj korpi našla gomila slatkiša i drugih namirnica...

Maja je ovaj dan počela žaleći se na razne stvari. Još uvek sanjiva, u spavaćoj sobi, ona je počela da priča šta joj sve smeta. Prvo je navela kako joj farmeri smetaju zbog svojih priča do kasno u noć i kako ne može zbog toga da se naspava. Zatim počinje da se žali na Bebi Dol, rekavši da je najviše nerviraju žene koje mirišu kao ona. Bebi Dol je ovo čula i ona sada počinje da ogovara Maju, priča o tome kako nema nikakvog poštovanja prema muzici kojom se ova bavi.

Marko i Sandra se više ni ne trude da sakriju osećanja koja gaje jedno prema drugom. Oni većinu vremena provode zajedno, pa su tako i ovaj dan bili često viđani skupa, i to u krevetu u spavaćoj sobi. Njih dvoje su čavrljali, u kratkim pauzama između maženja i češkanja.

Farmeri su na veoma lep način dočekali kraj ovog dana. Skoro svi su se skupili u spavaćoj sobi, sa namerom da polako krenu na spavanje, ali se njihov plan malo promenio. Neki su bili veoma dobro raspoloženi i očito ne dovoljno umorni da bi odmah legli. Topalko, Cakana i Bebi Dol su pevali i to svi skupa, smestivši se u isti krevet! Bilo je veselo dok je trajala, jedino su malo zasmetali Maji, ali ubrzo su se svi razišli i vratili u svoje krevete.

 

TAGOVI: Farma123
makonda-tracker