Farma: Marina dočekana bez aplauza

0
Poznata hrvatska pevačica Marina Perazić napustila je sinoć posle glasanja gledalaca rijaliti program Farma, izubivši u duelu od Đure Palice koji je imao veću podršku publike

Ni to što je pobedila u prvom delu duela sa Brankom Babićem poznatijim kao Đura Palica nije pomogla pevačici Marini Perazić da nastavi borbu za sto hiljada evra na Pinkovom imanju u Barajevu. Poznata Hrvatica osvojila je 33 odsto glasova gledalaca, pa je morala dve nedelje pre zvaničnog kraja Farme da se oprosti od svojih cimera. Prvi put od kada traje ovaj šou, publika u studiju u Šimanovcima izbačenog takmičara nije dočekala gromoglasnim aplauzom.

- Poslednjih pet godina se ne bavim muzikom već sam se u potpunosti posvetila vaspitanju mojih ćerki, zbog kojih sam se i takmičila i jedino mi je krivo što nisam ostala do kraja jer bi na taj način njima obezbedila više sredstava za život. Svesna sam da publika nije oduševljena mojim ponašanjem u prethodnih sedam dana, ali ja sam jednostavno osetila potrebu da ljudima sa kojima sam živela svih ovih dana kažem stvari koje mi leže na duši – rekla je Marina.

Danilo Mašojević

TAGOVI: Farma123
makonda-tracker