Farma: Nervoza zbog izbora duelista

Kako se bliži izbor duelista, Marina postaje sve nervoznija i nervoznija. Neumorna je i posle svih ispada i svađa, nastavlja da napada ukućane.
0
1 / 10

Ni sedamdesetpeti dan nije prošao bez njenih zvrčki. Samo što je ustala, ona počinje raspravu sa Tomom zbog toga što ju je ovaj izabrao za slugu. Ubeđena da bi ove nedelje mogla biti izbačena sa farme, ona ga mu govori kako njegova odluka može da je liši svake šanse da uzme nagradu, a time i da ugrozi egzistenciju njene dece. Nešto kasnije ulazi u svađu sa Viktorijom koju optužuje da stalno je stalno provocira.

Maja, Đuro, Viktorija i Cakana popodne su provodili u spavaćoj sobi uz neobaveznu priču. U jednom trenutnku su počeli temu o braku - Maja je počela da se interesuje kakva je Đurina žena i govori kako mu se divi zbog toga što su dugo u braku. Zatim traži Cakane da je ova nekako nauči kako da ostane u braku duže od šest godina i dobija savet da se samo smeška i da radi po svom.

Tajni zadaci koje se farmeri dobili su među njih uneli totalnu pometnju. Ovo se odnosi posebno na zadatke gde se tražilo da se nekome ukrade duvan, piće ili neke druge stvari. Cakana je tako ostala bez kreme, parfema i još nekih sitnica, ali najgore je prošla Bebi Dol kojoj su ukrali donji veš. Ona na večeri pred farmerima protestuje zbog toga i zahteva do joj njene stvari budu vraćene, inače će u suprotnom izneti ostatak svog rublja na sred sobe tako da lopov sledeći put ne mora uopšte da se trudi.

 

TAGOVI: Farma123
makonda-tracker