Farma: Cakana proslavila slavu

U duhu praznika domaćica Cakana zamolila je ukućane da se ne svađaju, a kasnije su se svi zajedno pripremali svoje uloge za špansku seriju.
0
1 / 6

Četrdesetdeveti dan na farmi je protekao veoma mirno, delimično zbog toga što je Cakana prethodno veče zamolila ukućane da se ne svađaju zato što će slaviti slavu. Ukućani, već umorni od svađa, ovo su lepo prihvatili.
Cakana je rano počela sa pripremama za slavu, a ujutru su joj ukućani čestitali i lomili su zajedno kolač. Uveče je tim povodom napravljena i žurka, a zabavljali su ih i muzičari. Toma, koji je izbačen u poslednjem duelu, izrazio je želju da novi gazda bude Sale. Sale je na taj način dobio priliku da realizuje pretnje koje je uputio Maji. Zadruga je naložila ukućanima da očiste WC, zato što je na sastancima to navedeno kao jedan od glavnih problema na farmi. Ovaj zadatak je dodeljen Marku i Saletu i oni su se nerado prihvatili svoje dužnosti. Farmeri su dobili zadatak, u kome se od njih očekuje da glume kao da su u španskoj seriji. Dat im je spisak epizoda i različitih serija i dodeljene su im interesantne uloge, imeđu ostalih, Sale i Maja treba da budu brat i sestra. Ukućani su u toku dana razrađivali svoje uloge i komentarisali ih među sobom.

TAGOVI: Farma123
makonda-tracker