Farma: Pisma od porodice

Na gazdinstvu u okolini Beograda farmeri su dobili pisma od svojih porodica koja su ih veoma potresla, pa su neki i zaplakali
0
1 / 11

Ukućani su izvršavali interesantne zadatke, a dobijali su ih na još zanimljiviji način. Dobacivali su se kutijom, na koju su bili nalepljeni zadaci, dok je Đura puštao muziku. Kada bi zaustavio muziku, ukućanin kod kojeg bi se našla kutija u tom trenutku, dobio bi zadatak. Prvo je Marko dobio čišćenje staze od kuće do kapije. Kasnije je zadatak dobila Maja, koja je morala da sakupi deset komada odeće od trojice farmera. Ona je izabrala Nigora, Topalka i Saleta i skida im pantalone i dukserice. Na kraju, nakon svih zadataka, kutija se zaustavlja kod Tome, koji dobija nagradu - sok. On komentariše da mu je to najbolja stvar koju je dobio u poslednjih pedeset dana.

Farmerima su stigla pisma od njihovih porodica. Ali niko nije dobio pismo koje je poslato njemu, već je zadatak da svako čita naglas tuđe pismo, a da ostali pogađaju kome je ono namenjeno. Prvo čita Đura za Marka, zatim Sandra čita Cakanino pismo, koje je poduže, i Cakana počinje da plače. Potom Marko čita pismo koje je Nigoru napisala majka i tako dalje.

Farmeri su dobili instrumente koje su tražili i priređuju koncert koji je u vezi sa ovonedeljnim zadatkom - komponovanjem himne farme. Odmah dobijaju kritike i to negativne. Saletu se ne dopada to što pesma nije komercijalna, ali Igor se ograđuje da je to samo proba. Farmeri su imali posla oko kokošinjca. Morali su da jure i vraćaju živinu nazad u kokošinjac i tada su otkrili da u njemu postoji rupa kroz koju životinje mogu da pobegnu.

Farma je zavejana, žestoko i neočekivano. Ukućani su primorani da dobar deo dana provode u kući, pokušavajući da se ugreju. Međutim, neki ipak izlaze napolje ne bi li malo uživali u zimskim čarolijama. Svoj kratki boravak van kuće su iskoritili da naprave Sneška Belića.

 

 

 

 

TAGOVI: Farma123
makonda-tracker