Farma: Maja je konačno oprala kosu

Učesnici Farme ponovo su zahladneli osnose, a pop pevačica Maja Nikolić konačno je nakon mesec dana oprala kosu
0
1 / 12 Foto: Tv Pink

Stiglo je hladno vreme na farmu. Ukućani se smrzavaju, ali to nije razlog i da odnosi među njima zahladne. Štaviše, eto povoda da se neki još bolje zbliže. Sandra i Marko su pronašli vrlo zgodan način da prebrode zimu - rešili su da spavaju u istom krevetu, ne bi li se što bolje zgrejali. 

Nakon trideset dana Maja je konačno oprala kosu. Sada joj je stigla frizerka i ova ne propušta priliku da joj izdeklamuje sve što joj je na umu. Priča joj o svom dečku iz Berlina, o tome kako će da se uda za njega čim izadje sa farme, priča joj o tome kako se pomirila sa Cakanom i nastavlja na tu temu naredna tri sata koliko je trajalo sređivanje njene frizure. 

Dolazi Ognjen i okuplja ukućane u dnevnoj sobi. Počinje izbor sluga za sledeću nedelju i Đura kaže da bira Marka iz muške ekipe, a Marinu iz ženske. Marini uopšte nije milo zbog toga i to se baš vidi po izrazu njenog lica.
Nakon toga ukućani se u spavaćoj sobi igraju igre istine. Postavljaju zanimljiva i nezgodna pitanja i to uglavnom Sandri, koja iskreno odgovara. Drugi ukućani vrdaju ili uopšte ne odgovaraju na pitanja. Zatim počinje žurka. U jednom trenutku Saša i Topalko se penju Đuri, Nigoru i Tomi na ramena i prave piramidu. Nakon toga počinje druga atrakcija - Nigor i Saša plešu u hulahopkama, a ostali ih gledaju i smeju se. Sandra i Marko, po običaju, provode većinu vremena zajedno. Njih dvoje su jedno vreme, dok je trajala žurka, proveli napolju na tremu razgovarajući.



TAGOVI: Farma123
makonda-tracker