Farma: Noć veštica

0
Da bi atmosfera koja ide uz Noć veštica bila upotpunjena, na Farmi je organizovan i maskenbal na tu temu.

Oko devetnaest časova farmeri počinju da se spremaju za ovaj događaj, i ovo ne prolazi bez tenzija među nekima. Marina je besna zato što joj je Sandra uzela masku i samo čeka trenutak da joj dobaci nešto.

Pred početak duela dolazi Ognjen i zadaje zadatak da ukućani odglume po dve scene iz omiljenog im horor filma.

Nakon završetka duela, počinje žurka. Nigor je dobio tajni zadatak da plaši ukućane, pošto ovi odu da spavaju...

Oko podneva su se Nigor i Toma nadmetali u tome ko je bolji maser, a ocenu je davala Marina, kojoj je očigledno veoma prijalo da bude sudija u ovakvom takmičenju. Toma, kome je veoma stalo da se dokaže, se malo zaneo dok je masirao Marinu...

Maja saopštava ukućanima da imaju zadatak da pripreme bundeve za noć veštica, i par sati kasnije oni počinju sa izradom. Njihove kreacije su veoma maštovite i, štaviše, veoma vešto izrezbarene. Može se reći da su farmeri svojim trudom doprineli da atmosfera celog praznika bude veoma autentična.

Ovonedeljni duel nije bio napet, kao što je to bilo prethodnih nedelja. Viktorija je ubedljivo pobedila u kvizu, a i osvojila je većinu glasova publike. Ali izgleda da Tijani ovaj poraz nije teško pao, zato što će se vratiti svojoj porodici koja joj je puno nedostajala tokom prethodne nedelje. A sigurno joj je drago i to što se izvukla iz svih nezgodnih obaveza (kao što je loženje vatre) na farmi, i mogućeg ponovnog boravka u kući za izolaciju.

TAGOVI: 123Farma
makonda-tracker