Farma: Mir, mir, mir, niko nije kriv...

2
Najsvadljivija ukućanka Maja odlučila je da izgladi sukobe sa ženama. Muškarci prave licidarska srca za ukućanke. Za izbacivanje nominovane Viktorija i Tijana.

Maja je rešila da konačno zakopa ratne sekire sa ukućankama sa kojima je do sada bila u sukobu. Ona se pomirila sa Big Mamom i sada sa njom razgovara normalno. Njih dve pričaju o tome kako su pravile velike greške u prošlosti i slažu se da ne treba da okreću glavu jedna od druge. Maja kaže da želi da bude u dobrim odnosima sa svima kada bude izašla. Ona je pokušala i sa Cakanom da izgladi odnose, ali je tu naišla na malo hladniji odgovor. Bez obzira na to, Maja se ipak hvali da se i sa njom pomirila. Još samo ostaje da se pomiri sa Viktorijom.

Muškarci su se, tokom dana, bavili pravljenjem licidarskih srca za ukućanke. Dok Sale, Toma, Nigor, Marko i Đura mese testo, Topalko se iskrada i odlazi u dnevnu sobu, da bi se umiljavao Sandri.

Uveče, oni poklanjaju licidarska srca ukućankama, a jedna od njih dobija čak dva srca. Radi se o Sandri koja je dobila poklon i od Marka i od Topalka.

Duelisti su:

Viktorija (iako su glasovi ukućana bili šest za Saleta i pet za Viktoriju, presudio je gazdaričin glas, koja je štapić dala Viktoriji) i Tijana, koja je dobila najmanje glasova od publike.

Nakon izbora duelista, Tijana počinje da se pakuje i da priča kako će odmah da izađe sa farme i kako ne želi da ide u kuću za izolaciju zato što se plaši. Ukućani je ubeđuju da ipak ostane.

Tijana menja mišljenje i odlučuje da pokuša da ode u kuću za izolaciju. Pita Maju da li će joj biti sve vreme na raspolaganju. Sa druge strane, Viktorija izjavljuje da joj ništa ne treba i da nema potrebe da je Maja posećuje. Ona izlazi, pozdravlja se sa Marinom i odlazu u kuću za izolaciju.

Kasnije, Tijana sedi u svojoj sobi i uči…

TAGOVI: Farma123
makonda-tracker