Farma: Marina je prekršila pravila

1
Uz navikavanje na novog člana – magarca, Farmeri imaju još jednu temu – hoće li Marina biti izbačena, pošto se ogrešila o pravila.

Topalko je pročitao pravila ponašanja prema magarcu, kako se treba ohoditi prema njemu. Jedno od pravila je da magarcu treba redovno skraćivati šiške, gde su svi konstatovali magarac ima pravo na frizera, a neki…

Pile kaže kako je Topalko smrt za žene.

Topalko i Sandra leže zajedno u sobi. On spominje neku svesku i pita da li ju je sakrila, ona mu odgovara da je sveska na sigurnom. Zatim ustaje i donosi svesku i tu kreće dopisivanje. Sve vreme kriju svesku. Topalko ustaje, cepa papire i baca ih u Smederevac.

Ognjen dolazi i saopštava da je Marina automatski nominovana jer je prekršila pravila. Razgovarala je sa farmerima koji su bili u izolaciji što nije po pravilima igre.

Pile, Nigor, Đura, Toma i Sandra su u dnevnoj sobi, večeraju. Komentarišu situaciju oko Marinine nominacije  Pile kaže da se zadruga sigurno neće predomisliti, da mu je Ognjen tako rekao i dodaje da će sada biti problema sa Majom, da će opet tražiti da bude sluga.

Sale kaže da je ljudima zanimljivo da gledaju samo svađe i da ne cene prave stvari. Saletu je krivo što je Tanja izbačena jer se lepo slagao sa njom i misli da se ona lepo uklopila.

TAGOVI: 123Farma
makonda-tracker