Farma: Nove spletke

0
Žene na Farmi ponovo su počele da spletkare i da se svađaju, ali i da smišljaju načine kako će da napuste šou
foto: TV Pink
foto: TV Pink

Mirno i sunčano jutro na Farmi. Viktorija, Big Mama i Topalko su prvi ustali. Topalko pije kafu zatim odlazi kao i svako jutro u štalu. Ovoga jutra za muženje su zadužene Viktorija i Marina.

09:52 Bebi Dol i Pile pričaju o presedniku Tadiću.

10:02 U kuhinji Marina i Bebi Dol pričaju o narodnjacima i kako se to samo sluša u Srbiji, a kako toga nema u Makedoniji i Hrvatskoj.

10:08 Bebi Dol kaže kako joj je drugarica nudila da je vodi na botoks i koji su njegovi efekti. Ukućani polako ustaju, pije se kafa.

11:04 Topalko sedi sa Majom i Sandrom i grli ih. Maja ga hvali kako je džentlmen i kako ih sve mazi i pazi. Topalko priča o svojoj kćerci.

11:25 Maja priča kako će da ostane, a Viktorija neće i kako bi je njen dragi spasao, ali ne zna gde je Barajevo i ne zna gde da sleti… Maja pokušava da dozove sve da dođu po nju I da je otmu jer će da poludi na Farmi, i komentariše kako je Viktorija kontraš, što Marina potvrđuje i kaže da je ona ovde da proučava psihologiju I utvrđuje je.

12;18 Došao je Proka da proveri da li su ispunili zadatke, i veoma se naljutio i razbesneo kada je shvatio da žene nisu obavile zadatak pletenja, čak je hteo Marini da rasturi šal jer ona nije smela da plete, s obzirom da je gazda. Pohvalio je muškarce za njihove dobro odrađene zadatke.

12;29 Proka i Marina su izašli u dvorište da provere da li su gotovi zadaci, dok su žene ostale u dnevnoj sobi kako bi komentarisale celu situaciju i da nastavile da pletu, jer im je Proka dao rok do ručka da završe sa pletenjem. Maja i Bebi Dol pevaju ,ostale žene pletu, a Topalko je jedini od muškaraca koji leži u sobi jer se ukočio.

13:14 Đuro, Toma, Pile  Proka su napolju peku rakiju i pričaju viceve. Došla je Sandra da im pomogne i prenese neke daske.

13:25 Bebi Dol vodi priču o tragičnim smrtima muzičara, da većina njih ne umire od droge kako svi misle nego od bolesti kao i svi drugi.

13:51 Bebi Dol i Tanja pričaju o deci i Bebi Dol kaže da još uvek nema decu, a Tanja priča o svojoj deci kakva su, o Sarajevu, ratu.

14:15 Dolazi Proka da proveri koliko su žene napredovale u pletenju i kaže da će doći da ih proveri kasnije kako bi video da li će ipak uspeti da završe ovaj zadatak.

14:35 Napravili su rakiju i dali je ženama da probaju, a Toma se žali da će rokerke sve da im popiju i da im daju manje. Tanja priča kako muškarci lažu i da je rakija mnogo slabija. Odnose je svima da probaju i Pile im dokazuje da je rakija ipak jača. Muškarci su i dalje napolju, Toma svira, ostali pevaju, a Bebi i Tanja su unutra u dnevnoj sobi i završavaju zadatak pletenja …Bebi Dol priča o ljubavi i priznaje koliko ima godina dok Viktorija, Cakana i Big mama spremaju ručak.

15:08 Tanja, Maja i Bebi Dol pletu u trpezariji. Viktorija, Cakana, Toma, Pile, Đuro i Proka su napolju oko kazana, pevaju. Big mama sprema ručak, Nigor joj pomaže.

15:36 Topalko i Maja su u sobi, Maja filozofira o vaspitanju i veri.

15:54 Proka, Cakana, Pile, Mama, Toma i Đuro su i dalje napolju, peku rakiju,pevaju. Marina i Tanja pletu u trpezariji. Topalko, Maja i Sandra su u spavaćoj sobi i pričaju o pesmama.

16:45 Nigor crta etiketu za rakiju. Cakana, Sandra i Bebi Dol pletu. Marina polako postavlja sto za ručak. Sale se glupira, recituje staru Čolinu pesmu. Toma i Đuro napolju čiste kazan.

17:10 Stiže Proka, dovodi im magare kao nagradu za uspešno izvršen zadatak.

17:18 Farmeri su dobili i pravilnik o ophođenju prema magarcu. Sale je ostalima pročitao pravila.

17:25 Farmeri ručaju.

17:47 Posle ručka žene nastavljaju sa pletenjem.

18:20 Marina, Bebi Dol i Tanja odlaze da pomuzu krave. Cakana i Viktorija ogovaraju Maju. Nigor je malo odmorio, pa nastavlja da pravi etiketu za rakiju. Sandra retko kad nešto uzme da uradi. Sale se buni što Big mama pere sudove. Cakana zove Big mamu da sedne sa njima i ne dozvoljava joj više da radi.

19:00 Tanja pere sudove.

Topalko sedi sa Majom i Sandrom i grli ih. Maja ga hvali kako je džentlmen i kako ih sve mazi i pazi. Topalko priča o svojoj ćerci. Maja priča kako će da ostane na Farmi, dok Viktorija ne želi i Maja priča kako bi je njen dragi spasao, ali ne zna gde je Barajevoi ne zna da sleti. Nikolićeva pokušava da dozove sve da dođu po nju i da je otmu je će poludeti i komentariše da je Viktorija kontraš, a Marina potvrđuje i kaže da je ona ovde da proučava psihologiju i utvrđuje je.

TAGOVI: Farma123
makonda-tracker