Farma: Svađa između Saleta i Pileta

2
Nakon žena, na Farmi su i muškarci počeli da se svađaju, pa su tako Sale i Pile upali u žestoku raspravu, dok je Bebi Dol pričala kako moraju da se vole.

Viktorija je uzela da prepakuje stvari za pijacu koje je Đuro počeo da pakuje, poludela je i počela sve da istresa napolje. Kaže kako to ne može tako jer se sve prevrnulo i curi. Nervira se što nema ni Maje ni Marine to da urade, u tom trenutku nailazi Nikolićeva i Viktorija joj upućuje psovke. Maja ćutke pakuje i odlaze na pijacu. Viktorija priča u kuhinji zašto se iznervirala: kaže da to što je rekla Maji ružne reči nisu uvrede i psovke, već opis toga kako je Maja obučena.

Marina, Maja i Đura se vraćaju sa pijace, pokazuju šta su doneli i kažu da su uzeli i više nego što treba i to sve na pesmu. Sale je ušao u konflikt sa Piletom i na jedan veoma agresivan način pristupio ovoj raspravi. Očigledno iznerviran Piletovom mirnoćom sa kojom je on ušao u okršaj, Sale je to protumačio kao provokaciju. Padale su teške reči, a da Nigor nije sprečio Saleta sigurno bi došlo i do tuče. Ova agonija je trajala i trajala, a sve je počelo jer je Sale Piletu dao nadimak Zumbul. Piletu je to veoma zasmetalo i tako je svađa uzela maha i postala sve teža dok nije maksimalno ekskalirala.

Nakon toga, farmeri su imali su sastanak na kome je Sale rekao da ne želi nikome da se izvini, zato što je Pile dvaput pljunuo na njegovo izvinjenje. Pile je rekao da prihvata izvinjenje, na šta je Sale rekao da mu se sad ne izvinjava. Pile je vidno neraspoložen, kao i Sale. Oseća se negativna atmosfera. Posle toga Bebi Dol je održala govor, koji govori o tome kako svi trebaju da se vole, uz skandiranje Bravo Bebi!

 

TAGOVI: Farma123
makonda-tracker