Olja Crnogorac i Nikola 357 napustili Farmu

1
Voditeljka Olja Crnogorac i muzičar Nikola Hadži Nikolić napustili su šou program televizije Pink. Olja je izbačena glasovima gledalaca, dok je Nikola svojevoljno napustio Farmu.

Treći takmičar koji je glasovima gledalaca napustio Farmu je Olja Crnogorac koja je u duelu sa Zoranom Radojkovićem Piletom osvojila samo šest odsto glasova.

- Učešće na Farmi bilo je jedno od najzanimljivijih iskustava do sada u mom životu, srušila sam predrasuda koje sam imala sama prema sebi. Tokom tri nedelje boravka u šou programu najmanje mi je nedostajao mobilni telefon, dok sam jedva čekala da vidim roditelje čiji su mi saveti nedostajali, kao i mamina kuhinja, kafa i ceđena pomorandža koje mi svakog dana sprema – iskrena je mlada voditeljka, koja ističe da je od svih ukućana najkonfliktniji bio Nikola Hadži Nikolić.

Frontmen grupe 357 danas je napustio Farmu, revoltiran odlukom producenata da na žurku koja se organizuje u ponedeljak od 22 sata ne može da pozove članove svog benda. Čelni ljudi šou programa ranije su doneli odluku da na žurku koju farmeri organizuju ne mogu da pozovu članove svojih bendova.

Večeras se stanarima imanja u Barajevu priključila Dragana Šarić poznatija kao Bebi Dol, zajedno sa njom na Farmu su ušle Sandra Obradović, bivša mis Srbije i Crne Gore i Tanja Đurović voditeljka Pink BH.

Danilo Mašojević

TAGOVI: Farma123
makonda-tracker