Farma: Nove svađe

Maja Nikolić je uspela da se u toku jučerašnjeg dana posvađa sa Dragicom Radisavljević Cakanom i Nikolom Hadži Nikolićem
2
1 / 16 Foto: Tv Pink

U 7:41 Olja se probudila, pokupila svoje stvari iz štale i otišla u veliku kuću da spava. Big mama je kuvala kafu, a u tom trenutku dolazi Sale koji kaže da mu je Topalko rekao da noćas uopšte nije spavao zbog guski i kokošaka koje se čuju celu noć. Gazda i sluge se spremaju da idu na pijacu svi čekaju Olju koja se šminka.

U dvorištu sede Cakana, Sale i Nikola i pričaju o Marini i Topalku i komentarišu kako se Topalko opasno primio na Marinu, a i da ona nije ravnodušna, te da stalno trepće kada je u njegovoj blizini. Gazda i sluge se vraćaju sa pijace. Pokazuju ukućanima šta su sve kupili. Maja primećuje da su kupili limun i oduševila se. Cakana kaže da je taj limun za njeno zdravlje i da je ona dala svoje stvari za trampu ne bi li ga dobila. Maja je pita zašto i oni ne bi pili limunadu, ali joj Cakana odgovara da će sledeći put morati da naruči ono što želi. Maja joj odgovara da od nje ne bi ništa ni uzela u strahu da se ne otruje. Viktorija i Olja u kuhinji pričaju o higijeni na farmi, kako Olja ne može više da izdrži, kako hoće kući i kako nije spavala celu noć u štali od smrada i odlazi u krevet da se odmori. Viktorija i Cakan se pitaju gde je Olja i da time što sve kulira i ne radi neće uspeti da se nominuje i izađe. Cakana i Maja se opet kače oko limuna, Maja kaže da joj je Proka doneo limun. Cakana odlazi da proveri da li joj je limun ukraden.

Toma i Đani su napolju, pričaju o ženama uopšteno. Đani kaže kako nije bio u fazonu devojaka za jednu noć, ali da mu se sad osladilo. Kad je on to imao seks, kad je 18 dana na farmi? Da li noću beži sa farme? Ili mu je 18 dana prošlo kao pet minuta. Tokom podneva Olja leži i plače, a Marina je teši počinju priču o izlaženju. Maja im se pridružuje, pričaju kako je Olji bilo teško u štali, kako je smrdelo i kako ljudi ovo njeno kukanje treba da shvate kao vapaj za pomoć, a ne kao foliranje. Maja dodaje da je u pravu i da Topalko jako smrdi.

Olja, Maja i Marina su napolju, opet pričaju o izlasku sa Farme, o tome kako je Ana Nikolić carica i da će na kraju one kao ona da izađu. Pričaju i da će Topalko ostati do kraja.

Viktorija i Cakana sede u dvorištu i pričaju o tome kako sve same rade i kako to ne može više tako. Najviše pominju Maju kao neradnika i foliranta. Cakana kaže da Olja nije loša osoba, ali da je preuzela ulogu Ane Nikolić i da se sad ponaša isto kao ona, samo paradira! Kažu za Topalka da je super momak i da sve radi i ništa ne traži, ne buni se i zaključak je da su svi muškarci super i da svi sve rade i šta god da im kažu oni završavaju bez problema. Nastavlja se priča o ženskom delu farmera, naročito o Maji. Viktorija kaže da je kojim slučajem novinar, ona bi od svega ovoga što je čula i videla od Maje napravila esej. Naročito o laktaciji i o onome kad je držala dijetu pa su joj porasle grudi.

Big mama, Cakana i Viktorija su u kuhinji. Big mama kaže da ima osećaj da će ova (misleći na Maju) opet da bude duelista. Cakana komentariše njeno ponašanje i kaže da je možda to neka uloga za koju oni ne znaju.

Marina, Maja i Olja su u dvorištu kod bašte. Gledaju zalazak sunca i Olja ponovo počinje da kuka i moli Boga da joj pomogne da je izbace sa Farme i počinje da nabraja šta sve ne ume da radi. Ja se ne razumem u kajmak, u ajvar, u đumbir, u sir! Šta ću ja vama ovde? Kreće smeh i Maja je grli i sve tri se smeju.

Marina, Maja i Olja su i dalje u dvorištu, sede za stolom kod bašte. Marina priča kako se zabavljala sa Bajagom i kako je on njoj napisao pesmu Kad hodaš, ne zastajkuješ i nastavlja priču kako je upoznala Firčija i zaljubila se u njega. Maja je u jednom trenutku prekida u sred priče i govori o svom budućem mužu, kako su se upoznali i kako je on divan i kako je mazi i pazi. Na kraju zaključak njene priče je da je ona sa njim zato što je on bolji od nje u svemu. Nikola i Maja se raspravljaju u dvorištu - šta god da Maja kaže, on kontrira. U jednom trenutku je pita zašto ne ode sama sa farme pošto stalno kuka da hoće da ide, a ona odgovara da neće da ostane bez honorara, a da on izgleda drsko i uglavnom ga svi nerviraju, a i često se ima osećaj da on i sam sebe nervira.

Dok Nikola i Pile uvežbavaju predstavu, počinju pomalo da se svađaju. Sale im se pridružuje da bi se onda on posvađao oko predstave sa Piletom i galamio na sav glas. Pile se svađao, ali ga je Sale glasovno nadjačao.

Predstava koja će večeras biti održana je izgleda veoma važna za farmere kad se svađaju oko nje. Ni iz čega je nastala svađa, a Saletovo i Piletovo drugarstvo je na probi. Kako će se od sada ophoditi jedan prema drugom, vreme će pokazati.

TAGOVI: Farma123
makonda-tracker