Ničić napustio Farmu, pozvani Ceca, Lukas, Čola, Čavić i Georgiev

0
Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić napustio je Farmu izgubivši duel s Majom Nikolić, a farmer Saša Ćurčić pozvao je na otvaranje kafića Štala Kafe naše najveće zvezde: Cecu Ražnatović, Aca Lukasa, Zdravka Čolića, Milorada Čavića i Vlada Georgieva

Jedini političar među učesnicima rijaliti programa Farma, Boško Ničić, napustio je takmičenje za sto hiljada evra osvojivši samo14 odsto glasova u duelu sa pevačicom Majom Nikolić.

- Kad pogledam sa ove distance, učešće na Farmi mi nije bilo potrebno. Sve vreme sam razmišljao o projektima koji su ostali nedovršeni u Zaječaru i kontrolisao sam svoj temperament u verbalnim duelima sa takmičarima, svestan auditorijuma koji nas posmatra i odgovornosti koju imam kao gradonačelnik. Ljudi moraju da znaju da su uslovi na Farmi stvarno surovi, pravi problemi tek dolaze u nedeljama koje slede i netrpeljivost među ukućanima biće sve veće s obzirom na to da će njih biti sve manje a obaveza sve više – iskren je gradonačelnik Zaječara.

Uz pomoć ostalih učesnika Farme, Saša Ćurčić napravio je kafić Štala Kafe, a veliko otvaranje zakazano je za ponedeljak u 22 sata. Ćurčić i ukućani uputili su javni poziv Ceci Ražnatović, Aci Lukasu, Zdravku Čoliću, Miloradu Čaviću i Vladu Georgievu da prisustvuju otvaranju njihovog kafića. Još nije potvrđeno da li će se neka od ovih zvezda pojaviti na Farmi, tako da će i gledaoci i fameri morati da sačekaju ponedeljak uveče i vide ko se odazvao pozivu.

Danilo Mašojević

 

 

TAGOVI: Farma123
makonda-tracker