Nova gazdarica na farmi

Nakon žestokih svađa između Nikole i Igora situacija na Farmi se smirila i izabrana je nova gazdarica Big mama
1
1 / 5 Foto: Tv Pink

Dajana je u svom oproštajnom pismu napisala ime sledećeg gazde VIP farme. Ove nedelje gazda će biti Big mama. Kako će se ona snaći u toj ulozi videće se u toku ove nedelje. Dobrovoljno za sluge su se prijavili Viktorija i Boško, a Big mama kao gazda im je ispunila tu želju.

Boško je želeo da pokaže ljudima da neko ko je na njegovom položaju vrlo dobro može da se snađe na selu. Viktorija želi da vidi koliko je ljudi na farmi, ali i napolju vole. Da li će farmeri svoj glas za ostanak pokloniti Viktoriji i pokazati joj na taj način da im je draža od Boška ili će možda baš on biti njihov miljenik...

Jutro već ustaljeno. Buđenje, muža krava. Ali, desila se i svađa među ženama. Čini se da su sve žene protiv Viktorije. Sada je Big mama gazdarica i to nekim ženama uopšte ne odgovara... Nova gazdarica je dobila i svoje sluge, opet po njihovom slobodnom izboru, ovog puta su to Boško i Viktorija. Sale Ćurčić posle napravljenog kafića nije prestao sa svojom kreativnošću, pa je u radionici napravio sebi sobu. Veče je bilo veselo, farmeri su dobili prase i jagnje, te su se svi lepo počastili, sem Boška koji jeza to vreme spavao u štali... Olja i Maja su posle večere otišle na spavanje, pa su to vreme iskoristile za ogovaranje farmera, pogotovo Tome.

TAGOVI: Farma123
makonda-tracker