Vikend na Farmi: svađe i pomirenja

Farmeri na televiziji Pink naučili su brojne poslove, a žene su dobile zaduženja da muzu kravu i prave sir. Cakani najbolje ide ovaj zadatak, pa se čak i naljutila na ostale farmere zato što joj ne pomažu.
0
1 / 5 Foto: Rtv Pink

Vikend je počeo mirno: Maja i Viktorija u spavaćoj sobi razgovaraju, a rokerka se žali kako je tužna jer joj nedostaje dete. Glas joj je plačan, a oči suzne. Nakon toga Maja nastavlja druženje sa ostalim ukućankama i sa Marinom razgovara o tome kako Cakana ne želi da priča ni sa jednom od njih dve. Ubrzo zatim Olja dolazi i Marina je pita da li je čula novost, da će od sada moći mleko da piju samo oni koji muzu krave. Olja na to dodaje da je pravo umeće preživeti nedelju dana na Farmi i da se tu nagledala svega i svačega. Nigor i Nikola se svađaju u dvoristu, a rasprava kulminira kada su nasrnuli jedan na drugog. Nikola Nigoru govori da je magarac, dok Sale pokušava da ih razdvoji. Svađa se nastavlja i sa ostalim farmerima, pa Viktorija govori svašta Nikoli u lice. Tenzija se malo stišava, da bi se ponovo nastavila na ulazu u kuću.

Poslednji dan vikenda na Farmi bio je u znaku je pomirenja. Nikola 357 i Nigor su se užasno posvađali... Dođođe popovi I pomiriše ih, a oni se izgrliše i izljubiše ... Uveče je bila žurka na kojoj su se svi lepo proveli. Svirali su ili bolje reći, udarali u lonce i koristili razne druge rekvizite.Nigor je bio najveseliji od svih. Igrao je, preskakao peškir i to sve sa jednom od Viktorijinih mnogobrojnih perika na glavi...

 

makonda-tracker