Avon i B92 i ove godine u borbi protiv raka dojke

1
Avon i B92 organizuju 26. septembra na Trgu Republike specijalno izdanje TV emisije Dizanje Svesti 2009 posvećeno borbi protiv raka dojke

Avon Akcija za borbu protiv raka dojke i Fond B92 već drugu godinu organizuju specijalno izdanje televizijske emisije pod nazivom Dizanje svesti 2009, događaj koji ima za cilj da pošalje poruku ženama u Srbiji da je rak dojke bolest koja se može pobediti i pruži podršku svim ženama koje se bore sa ovom bolešću. Na ovaj način Srbija i Beograd pridružuju se velikom globalnom dešavanju Avon šetnja oko sveta u borbi protiv raka dojke koji je pokrenula Avon Fondacija i koji se održava u više od 50 zemalja sveta.

Specijalno izdanje televizijske emisije Dizanje svesti 2009 biće održano 26. septembra na Trgu Republike od 12 do 14 časova. Uz podršku brojnih stručnjaka, javnih ličnosti i pre svega pobednica ove teške bolesti poslaće jedinstvenu poruku i poziv svim ženama u Srbiji da redovnom kontrolom preventivno deluju na ovu opasnu bolest.

Na Trgu Republike tog dana biće postavljeno i stručno savetovalište kako bi sve naše sugrađanke dobile informacije o samopregledu i načinima prevencije raka dojke. Avon Akcija za borbu protiv raka dojke za ovu priliku obezbedila je i 300 preventivnih pregleda u Institutu za radiologiju i onkologiju Srbije.

Svi naši sugrađani mogu da se detaljno informišu o učešću u Dizanju Svesti 2009 na Avon info punktovima koji će biti postavljeni od 21.septembra na Terazijama, u Knez Mihajlovoj i ulici Kralja Aleksandra, u TC Delta City kao i u Reebok radnjama na Terazijama i u TC Ušće.

makonda-tracker