I Slovenci u Survivor-u

0
Survivor je doživeo pravi bum, ne samo u Srbiji već u čitavom regionu. U drugoj sezoni najekstremnijeg rijaliti šoua pored avanturista iz Srbije, Republike Srpske i Makedonije, učestvovaće i Slovenci.
foto: promo
foto: promo

Kasting za Survivor u Skoplju upravo je završen i ovih dana očekuje se da bude održan i u Ljubljani. Biće veoma zanimljivo videti kako će se svi oni naći u ulozi brodolomnika, kojim žarom će se boriti za svoja plemena i ko će imati najbolju strategiju i taktiku za pobedu.

Potpuno odsustvo civilizacije, stalno ispitivanje granica izdržljivosti, glad i brojne opasnosti očigledno nisu pokolebale potencijalne kandidate koji su se ove godine prijavili u dvostruko većem broju. Odmah nakon prvih kvalifikacionih krugova, najodvažnije i najupornije očekuju intenzivne pripreme, pregledi, detaljni medicinski testovi, razgovori sa psiholozima.

Konkurencija je jaka, a samo najbolji, koji su psihofizički spremni, dobiće šansu da se upuste u ovaj nesvakidašnji životni izazov. Pripadnice lepšeg pola takođe su prisutnije u mnogo većem broju ove godine čime su pokazale da se ne plaše ni izazova divljine niti muške konkurencije. Kako je većina izjavila na kastingu u Beogradu, žele da pokažu da su snalažljivije, bolje i da im u ostvarivanju cilja neće smetati odsustvo komfora.

TAGOVI: Survivor
makonda-tracker