Počinje Šou svih vremena na RTS-u

Nostalgična avantura pod nazivom Šou svih vremena počinje od 8. decembra 2013. nedeljom u 21 čas na Prvom programu RTS-a
0
1 / 6 Foto: Promo

Kroz 1978. godinu nas vode Nikola Kojo i šarmantna Maša Pavlović, ali i Vesna Trivalić, koju ćemo videti u tri različite uloge: spikerke Nadežde Petrović u Dnevniku bez filtera, šminkerke Blagice, koja sređuje goste i voditelje u šminkernici RTS-a u Košutnjaku, i u ulozi majke u porodici Petrović.

Gosti prve u nizu emisija Šou svih vremena jesu Dragan Bjelogrlić, koji je 1978. godine imao 15 godina i snimao film Boško Buha kao Sirogojno, što je prva glumačka uloga u njegovoj karijeri. Iste godine Kaliopi se već uveliko bavila muzikom i išla na turneje, na veliko zadovoljstvo brojnih obožavalaca. Boris Novković je imao 11 godina i dobio prvu gitaru. Nataša Ninković je te, 1978. godine pošla u školu, Riblja čorba objavila Lutku sa naslovne strane, a mnogi su već pevali pesmu Šabana Šaulića Dođi da ostarimo zajedno, evergrin koji će u prvoj emisiji izvesti uz Narodni orkestar RTS-a.

Kostimi svih učesnika prate epohu o kojoj se govori, a gledaćemo i baletske tačke, kao nekada u velikim šou-programima. Televizijski vremeplov, šou sa obiljem muzike, glume, plesa, gostiju i nostalgije.

makonda-tracker