Grupa Svi na pod u emisiji Jelen Top 10

0
Ove nedelje, 30. juna od 23:10 h na Prvom programu RTS-a u emisiji Jelen Top10 gosti će biti članovi benda Svi na pod.
Bojana Vunturišević i Jugoslav Pantelić, foto: Promo
Bojana Vunturišević i Jugoslav Pantelić, foto: Promo

Sastav koji je svojevremeno pažnju najšire javnosti privukao kao dvostruki prvoplasirani bend na Jelen Top 10 listi sa pesmama Bugi vugi i Bez plana, ali i kao bend sa najviše nedelja provedenih na listi, na radost  brojnih fanova ponovo uživo nastupa u studiju!

Kao omaž na svoje početke bend će izvesti numere Bugi Vugi i Mladosti kao i aktuelan singl Zlatne spirale.  Poznati po žanrovskoj raznolikosti, energičnim nastupima, preciznom zvuku i odličnoj atmosferi koju prave na koncertima, pažnju domaće javnosti Svi na pod osvojili su kontinuiranim uspehom, neobičnim spotovima, ali pre svega velikim brojem nastupa širom Srbije i regiona.

Bojana Vunturišević, vokal i lider benda, kroz razgovor sa Jugoslavom Pantelićem otkriva da je aktuelan spot, inače treći po redu u proteklih šest meseci, za singl Zlatne spirale, naišao na odlične reakcije publike. Od mlade i talentovane frontmenke benda saznaćemo i da su članovi ovog sastava avanturisti kada je muzički izraz u pitanju kao i da punom  parom rade na novom albumu. 

- Susrećemo se sa uspesima, ali bilo je tu i padova - priseća se Bojana i skromno dodaje da se navikavaju na status regionalnih zvezda. Na opasku voditelja da se na sceni i u spotovima ponaša kao glumica Bojana kaže: Svaka pevačica bi volela da je i glumica, a glumica pevačica

I ostali članovi benda saksofonista Jamal Al Kiswani, gitarista Ivan Mirković, basista Ivan Mihajlović, bubnjar Goran Milošević i producent benda Petar Rudić, doprinose neverovatnoj koncertnoj energiji, a delić nje osetićete ako i ove nedelje ostanete uz emisiju Jelen Top 10.

Voditelj emisije Jelen Top 10: Jugoslav Pantelić, a emisija će biti na programu u nedelju 30. juna od 23:10h na Prvom programu RTS-a, i u sredu 3. jula od 21h na televiziji Studio B.



makonda-tracker