Tihomir Stanić proslavlja rođendan sa gledaocima Žikine šarenice

0
Povodom šezdeset godina od osnivanja Ferijalnog saveza Srbije gostuju članovi i rukovodstvo ove organizacije. Među istaknutim članovima su i brojni umetnici: pesnik Radoman Kanjevac, pevači Miki Jevremović, Leo Martin, Neda Ukraden, Neša Galija, Ljiljana Petro

Kultna scena u Beogradu Dvorana doma sindikata u Beogradu, naša Olimpija, kako je mnogi nazivaju prvi put na današnji dan otvorila je vrata pre 55. godina. Ko je sve gostovao i kako je izgledao prvi FEST koji je održan u ovoj Dvorani. Gost emisije Dragoslav Agatonović Giša dugogodišnji direktor ove ustanove.

Glumac Tihomir Stanić sa gledaocima Žikine šarenice obeležiće rođendan. Pričaće o svojoj karijeri, najznačajnijim ulogama i filmu koji završava.

Nedelja,18.11.2012.

Početkom decembra u Beogradu, Novom Sadu, Vršcu i Nišu održaće se Evropsko prvenstvo u rukometu za žene. Rukometašice, članice naše reprezentacije, treneri i organizatori biće ove nedelje gosti emisije Žikina šarenica.

Kamen temeljac za Petrovaradinsku tvrđavu postavljen je 1762. godine. Zbog svoje veličine nazivaju je i Giblartar na Dunavu.

Prvi primerak popularnog fiće proizveden je 18. novembra 1955. godine. Proizvodnja ovog kultnog automobila koji je rađen po licenci italijaskog Fijata silazio je sa traka fabrike u Kragujevcu punih 30 godina.

Kako je protekao ovogodišnji 21. pozorišni festival u Zaječaru posvećen legendarnom Zoranu Radmiloviću. O tome reportaža naših reportera.

Autor i voditelj Žika Nikolić

makonda-tracker