lepa priča

Bili su u braku 7 godina, i dalje je zove ženom svog života: Znate li koji POZNATI GLUMAC je bivši muž Bojane Lazić?

1

Zaljubio se u nju na prvi pogled, imaju sina Mateju 

BOJANA LAZIĆ JE BIVŠA SUPRUGA ČUVENOG GLUMCA
BOJANA LAZIĆ JE BIVŠA SUPRUGA ČUVENOG GLUMCAfoto: Instagram / bojanalazic00

Samo desetak dana od kada se u javnosti saznalo da je lepa voditeljka Sanja Kužet u drugom stanju i da sa svojim suprugom Nemanjom Živkovićem čeka drugo dete u medijima se šuška o tome koja voditeljka bi mogla da dođe na njeno mesto.

 

Domaći mediji su preneli informaciju da bi to mogla da bude lepa Bojana Lazić, plavuša koja pleni pažnju svojom harizmom i izgledom gde god da se pojavi. 

 

Saša Popović je kao Sanjinu zamenu predvideo Bojanu, jer je sa njom već sarađivao na nekim projektima i imali su odličnu komunikaciju.

 

 

 Upravo zbog toga Bojana je danas glavna tema pisanja srpskih medija. Ona se inače retko kada bez nekog razloga pojavljuje u javnosti i ma koliko pokušavala da sakrije svoju privatnost od medija neke činjenice se o njoj dobro znaju.

 

Naime, Bojana je bila u braku sa našim poznatim glumcem i voditeljem Žarkom Lazićem. Oni su se upoznali tokom jednog poslovnog putovanja, a on je toliko bio opčinjen njom da je odmah krenuo u akciju osvajanja.

 

 

Spazio sam je pri ulasku u autobus. Odmah mi se dopala i poželeo sam da se zbližimo. Uspeo sam u tome i posle sedam dana znao sam da je to žena sa kojom želim da provedem život. Ona se u početku opirala, ali nije mogla da mi pobegne – rekao je on svojevremeno za domaće medije. 

 

Njihova ljubavna priča trajala je punih 7 godina nakon čega su odlučili da svako krene svojim putem. Iz tog braka dobili su sina Mateju, koji im je najvažniji na svetu. 

 

ŽARKO I BOJANA SU BILI U BRAKU 7 GODINA
ŽARKO I BOJANA SU BILI U BRAKU 7 GODINA foto: Dragana Udovičić

 

I nakon razvoda oni su ostali u odličnim odnosima i glumac je za bivšu suprugu imao samo reči hvale.

 

Ona je moja bivša žena, ona je prelepa, prezgodna, drugačija, jedinstvena. Ona je uvek žena mog života. Sin više sluša mamu. Ko je blaži u vaspitanju? Mi imamo jednake mere, pravimo kompromise – rekao je u emisiji "Premijera vikend specijal" jednom prilikom dok se Bojana smešila.

 

Bonus video:

Prva voditeljka Slagalice

 

makonda-tracker