(FOTO)

SARA DŽESIKA PARKER, JESI LI TO TI? Sedokosa glumica prošetala Njujorkom savršeno stilizovana, ali više nije ona stara

3

Nove fotografije Sare Džesike Parker sa seta podelile su javnost

foto: Profimedia
foto: Profimedia

"And Just Like That", nastavak planetarno popularne serije "Seks i grad", ispratiće nove avanture čuvene Keri Bredšo, Mirande Hobs, Šarlot Jork, ali ne i Samante Džouns. To što Kim Katral neće biti deo četvorke mnoge je rastužilo, ali ostale devojke ne odustajuNjihove najnovije fotografije sa seta obišle su svet, a ovih dana isplivava sve više i više njih. Jedna od krucijalnih stavki je i promena glavne stilistkinje Patriše Fild, koju je zamenila iskusna Moli Rodžers.

 

Međutim, nove fotografije Sare Džesike Parker nisu baš dobile najpozitivnije komentare od svih. Glumica je uslikana u Njujorku ovog ponedeljka, baš tokom snimanja serije.

 

Mada sasvim sofisticirana i savršeno stilizovana u šik bebiroze kaputu i beloj haljini sa vertikalnim prugicama, kao i trendi papučama sa visokom štiklom, kao da je fanovima u prvom planu bio Sarin izgled. Mnogi su komentarisali kako je "baš ostarila", te da je uloga Keri, ipak, trebalo za nju da ostane u prošlosti. 

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Osim toga, glumica je prigrlila novi trend prirodne, sede kose, a dok su jedni oduševljeni hrabrošću, drugi smatraju da to apsolutno nije prikladno za jednu takvu seriju kao što je Seks i grad.

 

Šta vi mislite? Sa kim se slažete?

 

 

makonda-tracker