nova epizoda majki i snajki

TREMA I TENZIJA U STUDIJU: Takmičarke priznale da im NIJE LAKO, Seka i Raša dali sve od sebe da ih OPUSTE, ali...

0

U novoj epizodi kulinarskog takmičenja Majke i snajke, domaćini Seka i Raša ugostili su porodicu Grujić

foto: kurir tv
foto: kurir tv

Voditelji popularnog kulinarskog takmičenja Majke i snajke, Seka Aleksić i Raša Vlačić, u novoj epizodi ugostili su članice porodice Grujić, majku Vesnu i snajku Miljanu.

 

Takmičarke su dobile zadatak da pripreme punjene pečurke i američke palačinke, a kako su istakle, smatraju da su izvukle prilično laka jela, te će uspeti da odgovore na zadatak.

 

Budući da su takmičarke priznale da imaju tremu, Seka i Raša, kao i uvek, potrudili su da ih opuste pesmom. Seka je, po želji majke Vesne, ali i Raše koji je istakao da je to jedna od njegovih omiljenih pesama, zapevala svoj veliki hit "Poslednji let", što je oduševilo sve prisutne u studiju, a najviše takmičarke koje su priznale da je nakon toga trema pomalo popustila.

1 / 7 Foto: kurir tv

Ipak, kako je vreme odmicalo, takmičarke je počela da hvata blaga panika, budući da im je preostalo veoma malo vremena, a mnogo posla.

 

Ipak, uz Rašinu i Sekinu pomoć, koji su pomogli oko pripreme palačinki, dame su uspele da u predviđenom roku serviraju svoja jela, a onda su na red došle i ocene žirija.

 

Članice žirija nisu bile oduševljene serviranim jelima, ali su takmičarke ipak nagradile prilično visokim ocenama, pa su članice porodice Grujić od žirija dobile ukupno 16 bodova.

 

Na red je došao i sin Uroš koji je takođe probao pripremljena jela, a potom priznao da mu se više dopalo ono koje je pripremila njegova supruga Miljana.

 

Budući da je uspeo da pogodi koja dama je pripremila koje jelo, porodica Grujić dobila je dodatna 3 boda, ali i dnevnu nagradu u iznosu od 10 hiljada dinara.

 

 

Takmičenje "Majke&snajke" osvojilo je gledaoce širom Srbije. Svakog dana na Kurir televiziji od 20h jedna porodica se bori za dnevnu nagradu - vaučer od 10 hiljada dinara, dok se na kraju nedelje bira nedeljni pobednik koji osvaja vaučer od 100 hiljada dinara.


Porodica koja dođe do samog kraja takmičenja bori se za glavnu nagradu - porodičnu vikendicu na odabranoj lokaciji.

 

 

makonda-tracker