30. epizoda majki i snajki

"DA SAM TE ZNALA PRE, UZELA BIH TE ZA SPOT": Seka Aleksić zapevala svoj veliki HIT, a Rašina reakcija nasmejala je SVE

0

U novoj, 30. epizodi kulinarskog takmičenja Majke i snajke varjače su ukrstile članice porodice Radić/Asanović.

foto: KURIR TV
foto: KURIR TV

U novoj, 30. epizodi popularnog kulinarskog takmičenja Majke i snajke, domaćini Seka Aleksić i Raša Vlačić ugostili su članice porodice Radić/Asanović - majku Violu i snajku Sanju.

 

Takmičarke su dobile zadatak da pripreme čorbu od povrća i pitu sa krompirom, a kako su navele, smatraju da im ova jela neće biti problem da naprave.


Dok su dame pripremale odabrana jela, Seka Aleksić je, kao po običaju, odlučila da zabavi publiku svojom pesmom, a ovog puta zapevala je jedan od svojih najvećih hitova - pesmu Aspirin. Njen kolega Raša Vlačić nije mogao da odoli a da ne zapleše uz Sekinu pesmu, na šta je oduševljena pevačica priznala da joj je žao što ga ranije nije upoznala.

 

- Da sam te znala ranije, pa da te uzmem za spot! - poručila mu je Seka, čime je zasmejala Rašu, ali i sve prisutne u studiju.

 

1 / 6 Foto: KURIR TV

 

Nakon što su pripremile svoja jela, takmičarke su dobile ocene članica žirija, koje su im dodelile ukupno 16 bodova.

 

Violin sin i Sanjin izabranik Miloš takođe je probao pripremljena jela, a potom priznao da mu se više dopalo ono koje je pripremila njegova majka. Budući da nije uspeo da pogodi koje jelo je pripremila koja dama, takmičarke nisu dobile dodatna 3 boda, kao ni dnevnu nagradu u iznosu od 10 hiljada dinara.

 

I ovog petka voditelji imaju zadatak da ocene takmičarke koje su učestvovale u prethodnih pet dana i odaberu ovonedeljnog pobednika.

 

Nakon što su dodelili svoje ocene, sabiranjem bodova na vrhu liste ove nedelje našle su se članice porodice Stojković, koje su se ovom pobedom plasirale direktno u polufinale i osvojile nagradu od 100 hiljada dinara.

 

Takmičenje "Majke&snajke" osvojilo je gledaoce širom Srbije. Svakog dana na Kurir televiziji od 20h jedna porodica se bori za dnevnu nagradu - vaučer od 10 hiljada dinara, dok se na kraju nedelje bira nedeljni pobednik koji osvaja vaučer od 100 hiljada dinara.

 

Porodica koja dođe do samog kraja takmičenja bori se za glavnu nagradu - porodičnu vikendicu na odabranoj lokaciji.

 

 

makonda-tracker