NOVA EPIZODA MAJKI I SNAJKI

"OVO JE NEKA NAMEŠTALJKA": Seka Aleksić u čudu nakon ocena žirija, takmičarke IZNENADILE SVE!

0

Članice porodice Povolni, majka Marija i snajka Ivana, ponovo su se našle u ulogama takmičarki u kulinarskom šou programu Majke i snajke

foto: kurir tv
foto: kurir tv

Domaćini popularnog kulinarskog takmičenja Majke i snajke, Seka Aleksić i Raša Vlačić, ponovo su ugostili članice porodice Povolni, majku Mariju i snajku Ivanu.

 

Takmičarke su ovog puta dobile zadatak da pripreme zapečenu piletinu u paradajz sosu sa parmezanom i mocarelom sa taljatelama.

 

Dame su se odmah bacile na posao, a Seka i Raša primetili su da takmičarke isto jelo pripremaju na potpuno različite načine, pa su pohvalili njihovu kreativnost. Ipak, na kraju epizode će se videti koja je bolje odgovorila na zadatak.

 

Budući da je snajka Ivana više puta priznala da se ne snalazi baš najbolje u kuhinji, Raša je morao da "priskoči" u pomoć, dok je Seka imala vremena da neobavezno ćaska sa majkom koja je svoje jelo pripremala bez muke.

 

Kako priznaje snajka, ovo jelo će, što se nje tiče, biti "čista sreća".

 

- Od ovog kuvanja izgleda da mi najbolje ide dekoracija! - kroz smeh je priznala Ivana.

 

1 / 6 Foto: kurir tv

 

Nakon što su takmičarke servirale svoja jela, došle su na red ocene žirija.

 

Iako, kako su navele, Ivanino jelo tokom pripreme nije "previše obećavalo", članice žirija iznenadile su takmičarku, ali i voditelje i snajku nagradile čistom - desetkom!

 

Seka nije mogla da sakrije iznenađenje zbog komentara žirija, pa je prokomentarisala:

 

- Ovo je neka nameštaljka! - našalila se Seka.

 

Članice žirija potom su ocenile i jelo majke Marije, koja je takođe dobila 10 bodova.

 

- I vi i Ivana ste razbili! - pohvalila je Seka takmičarke.

 

Na red je došao i Marijin sin i Ivanin suprug Zlatko koji je, nakon što je probao servirana jela, zaključio da mu se više dopalo ono koje je pripremila njegova supruga Ivana.

 

Budući da je uspeo da pogodi koje jelo je pripremala koja dama, takmičarke su nagrađene sa dodatna 3 boda, a porodica Povolni osvojila je i dnevnu nagradu od 10 hiljada dinara.

 

Ovu fazu takmičenja, članice porodice Povolni završile su sa maksimalna 23 boda.

 

Takmičenje "Majke&snajke" osvojilo je gledaoce širom Srbije. Svakog dana na Kurir televiziji od 20h jedna porodica se bori za dnevnu nagradu - vaučer od 10 hiljada dinara, dok se na kraju nedelje bira nedeljni pobednik koji osvaja vaučer od 100 hiljada dinara.


Porodica koja dođe do samog kraja takmičenja bori se za glavnu nagradu - porodičnu vikendicu na odabranoj lokaciji.

 

 

makonda-tracker