28. epizoda Majki i snajki

SMEH DO SUZA U STUDIJU: Seka Aleksić zamolila takmičarku za imitaciju, a onda je usledio pravi ŠOU

0

U novoj, 28. epizodi kulinarskog takmičenja Majke i snajke varjače su ukrstile snajka Anja Stanojević i majka Snežana Ljepoja.

foto: Printscreen Kurir TV
foto: Printscreen Kurir TV

Domaćini popularnog kulinarskog takmičenja Majke i snajke, Seka Aleksić i Raša Vlačić, u novoj, 28. epizodi ugostili su članice porodice Ljepoja-Stanojević.


Večerašnje takmičarke dobile su zadatak da pripreme potaž od vrganja i pitu sa pečurkama. Snajka je priznala da nije preterano vešta kada su potaži u pitanju, ali da će dati sve od sebe da odgovori na zadatak, dok je majka Snežana bila oduševljena što će pripremati pitu, koja je jedno od njenih omiljenih jela.

 

Raša je takmičarkama pomogao tokom pripreme jela tako što je otkrio način na koji on priprema potaž, a Seka se, kao i uvek, potrudila da se našali sa takmičarkama i zabavi gledaoce i sve prisutne u studiju.

 

1 / 6 Foto: Printscreen Kurir TV

 

Naime, budući da se majka Snežana iz hobija bavi glumom, Seka ju je zamolila za imitaciju, što je takmičarka odmah prihvatila. Snežana je pokazala kako imitira voditeljku, a što je Seku nasmejalo do suza, a potom su zajedno i zapevale.

 

Članice žirija nisu sakrile oduševljenje, pa su priznale da su im večerašnje takmičarke priredile pravi šou.


Nakon što su pripremile zadata jela, takmičarke su ih servirale, a potom je na red došlo ocenjivanje. Članice žirija večerašnjim takmičarkama dodelile su ukupno 19 bodova, a onda je jela probao i Snežanin sin i Anjin izabranik Pavle.

 

Pavle je priznao da mu se više dopalo jelo koje je pripremila njegova majka Sneža, a budući da je uspeo da pogodi koja dama je pripremila koje jelo, porodici Ljuboja-Stanojević to je donelo dodatna 3 boda, ali i dnevnu nagradu od 10 hiljada dinara!


Takmičenje "Majke&snajke" osvojilo je gledaoce širom Srbije. Svakog dana na Kurir televiziji od 20h jedna porodica se bori za dnevnu nagradu - vaučer od 10 hiljada dinara, dok se na kraju nedelje bira nedeljni pobednik koji osvaja vaučer od 100 hiljada dinara.

 

Porodica koja dođe do samog kraja takmičenja bori se za glavnu nagradu - porodičnu vikendicu na odabranoj lokaciji.

 

 

makonda-tracker