kulinarski trikovi

SEKA JE OD SVEKRVE VIOLETE DOBILA TAJNI RECEPT ZA PALAČINKE: Večerašnja epizoda "Majki i snajki" je bila veoma napeta!

0

Porodica Memet iz Kruševca postavila je nove standarde u kulinarstvu.

foto: Printscreen Kurir TV
foto: Printscreen Kurir TV

Večerašnja epizoda najpopularnijeg šou-progarama "Majke&Snajke", okupila je mnoštvo familija pored malih ekrana, jer je porodica Memet iz Kruševca bila spremna da pokaže svoje kulinarske sposobnosti i takmičarski duh.

 

Snajka Marija i svekrva Božica se odlično slažu, a veoma često obroke spremaju zajedno, što oduševljava muške članove porodice.

 

Upoznale su se na neobičan način, to je bio susret na jezeru, dok je Marija bila na početku romanse sa izabranikom Aleksandrom , koji ju je Božici predstavio kao drugaricu, iako su svi znali o čemu se radi. Ova anegdota nasmejala je publiku.

 

Došlo je vreme da izvuku obrok koji će danas pripremati, a na oduševljenje Seke i Raše dobile su zadatak da pripreme burek s mesom i palačinke sa džemom i jabukama.

 

Obe su bila orne za kuvanje, te su uspele da za dva minuta pokupe sve namirnice sa mini-pijace i ostalo im je svih šezdeset minuta za kuvanje.

 

Takmičarke su sve vreme razgovarale sa voditeljima, te su otkrile da se Marija bavi fotografijom, a najčešće fotografiše prirodu i decu.

 

Seka i Raša su krišom pomagali majki i snajki, ali budno oko kamera sve je zabeležilo.

 

1 / 6 Foto: Printscreen Kurir TV

 

Aleksićeva je otkrila da pravi najbolje palačinke, a recept je dobila od svoje svekrve Violete, koji ne želi da otkrije jer je to dugo čuvana tajna.

 

Vreme za pripremu obroka je isteklo, sve je servirano i spremno za degustaciju.

 

Nakon što su voditelji probali, žiri koji čine snajke bile su spremne da ocene Mariju, te je od njih dobila jaku osmicu.

 

1 / 4 Foto: Printscreen Kurir TV

 

Žiri koji čine majke, Božici su dale sedmicu.

 

Stigao je i muž (suprug) Aleksandar koji bio spreman da degustira, a veoma brzo je pogodio koje jelo je pravila majka, a koje snajka. Tome je doprineo krompir, koji po njegovim rečima u burek majka nikada ne bi stavila.

 

Osvojili su deset hiljada dinara i dodatna tri poena za porodicu.

 

Pratite nas i sutra od 20h na Kurir televiziji.

 

 

makonda-tracker