kulinarski trikovi

RAŠA NIJE SMEO DA PRIĐE SNAJKI JER JOJ JE SUPRUG KIK-BOKSER: Večerašnja epizoda "Majki i snajki" okupila je celu Srbiju!

0

Porodica Šubić iz Beograda pokazala je šta znači biti uigran, složan i talentovan.

foto: Printscreen Kurir TV
foto: Printscreen Kurir TV

Večerašnja emisija najgledanijeg šou-programa "Majke&Snajke", oduševila je ljubitelje kulinarskih tematika, a porodica Šubić iz Beograda, unela je mir, slogu i istinsku ljubav prema kulinarstvu.

 

Snajka Tiana i svekrva Zorana slažu se kao majka i ćerka, a privrženost je usledila neposredno nakon upoznavanja, što je u današnje vreme retkost. Jaz generacija ne postoji, te je druženje svakodnevno.

 

Tiana je izabranika Viktora upoznala u teretani, gde je svojevremeno radila, te se ljubav rodila veoma brzo, a traje i danas. Oboje Zoranu zovu "Kiza", jer je veoma umiljata i dobra žena, koja je uvek spremna da pomogne.

 

Obe su bile spremne za takmičenje, a snajka je zadužena za izvlačenje današnjeg jela, te su dobile zadatak da spreme zapečenu skušu u rerni sa povrćem, i vitaminsku salatu.

 

Na prvi mah nisu bile oduševljene, ali su se ubrzo opustile i bile veoma spretne u kuhinji, a na to su uticali Seka i Raša, koji su ih pitanjima o životu potpuno opustili. 

 

1 / 6 Foto: Printscreen Kurir TV

 

Tiana je istakla da se rekreativno bavi fitnesom, a njen suprug drži privatne časove kik-boksa, što je Rašu naveo da se našali konstatacijom da ne sme da joj prilazi zbog supruga sportiste.

 

Vreme za kuvanje je isteklo, te je došlo vreme da se obrok servira i degustira.

 

Žiri koje čine snajke Tianu su ocenile sedmicom, dok su dame iz žirija majke dale Zorani osmicu.     

 

1 / 3 Foto: Printscreen Kurir TV

 

Stigao je i sin (suprug) Viktor koji je bio spreman da proba obroke. Uspeo je da pogodi koje jelo je spremala majka, a koje snajka, te je osvojio deset hiljada dinara za porodicu i dodatna tri poena.

 

Pratite nas i sutra od 20h na Kurir televiziji.

 

 

makonda-tracker