nova epizoda majki i snajki

VODITELJI NIKAD STROŽI: Seka i Raša odlučili da NE POMAŽU takmičarkama, a evo kako su se SNAŠLE!

0

Voditeljski par kulinarskog takmičenja Majke&snajke danas je ugostio majku Biljanu i snajku Milicu

foto: kurir tv
foto: kurir tv

Takmičarke, snajka Milica i majka Biljana, dobile su zadatak da pripreme Karađorđevu šniclu sa tartar sosom i pire krompirom.

 

Iako su se odlično snalazile tokom pripreme, snajki Milici u jednom trenutku bila je potrebna pomoć pa je zamolila voditelja Rašu da joj pomogne oko sečenja šnicle, na šta je Seka odsečno odgovorila da nije dozvoljeno da im pomažu oko pripreme, te da moraju same da se snađu.

 

Raša se nadovezao i potvrdio da mu nije dozvoljeno da pomogne, a potom se nasmejao priznavši da su danas voditelji "posebno strogi".

 

1 / 4 Foto: kurir tv

 

Nakon što su takmičarke servirale svoja jela, članovi žirija dali su svoje ocene.


Biljanin sin i Milicin suprug Boško takođe je probao pripremljena jela, nakon čega je priznao da mu se više dopalo ono koje je pripremila njegova supruga.


Nakon sabiranja bodova Milica i Biljana završile su učešće u ovoj epizodi sa ukupno 20 bodova, a osvojile su i dnevnu nagradu od 10 hiljada dinara.


Takmičenje "Majke&snajke" osvojilo je gledaoce širom Srbije. Svakog dana na Kurir televiziji od 20h jedna porodica se bori za dnevnu nagradu - vaučer od 10 hiljada dinara, dok se na kraju nedelje bira nedeljni pobednik koji osvaja vaučer od 100 hiljada dinara.


Porodica koja dođe do samog kraja takmičenja bori se za glavnu nagradu - porodičnu vikendicu na odabranoj lokaciji.

 

 

makonda-tracker