kulinarski trikovi

SEKA UZ PESMU UPITALA RAŠU GDE MU JE BURMA: Šou "Majke i snajke" prati cela Srbija, a evo ko je ovonedeljni pobednik!

0

Večerašnja epizoda će se prepričavati, kako zbog veselih numera, tako i zbog kritika na račun kuvanja.

foto: Printscreen Kurir TV
foto: Printscreen Kurir TV

Večerašnja epizoda kulinarskog šou-programa "Majke&Snajke" okupila je gledaoce širom naše zemlje, kako bi navijali za omiljene takmičare.

 

Na redu je bila porodica Ilić iz Beograda, koja je veoma složna, svi žive pod istim krovom, a zajednički obroci su prava tradicija i nikada se propuštaju u njihovom domu.

 

Svekrva Jelena se odlično slaže sa snajkom Elizabetom, a obe se smenjuju kada je kulinarstvo u pitanju, ali snajka ipak preferira da priprema poslastice.

 

Došlo je vreme da izvuku današnje jelo koje će pripremati, a ta čast je pripala Elizabeti. Dobile su zadatak da naprave pilav sa zelenom salatom i čeri paradajzom.

 

Uspele su da za dva minuta pokupe sve namirnice za mini-pijace, a za kuvanje im je ostalo šezdeset minuta.

 

Gospođa Jelena je prethodnih večeri bila veoma stroga prema ostalim takmičarkama, te sada pomalo strepi od njihovog suda.

 

Seka i Raša su bili raspoloženi za razgovor sa damama, koje su ispričale da snajka radi kao vaspitačica, a majka najviše vremena provodi u Barajevu, gde ima svoju baštu.

 

1 / 7 Foto: Printscreen Kurir TV

 

Jelena je tokom kuvanja zapevala hit "Hajde Jano", a izvedbom je razgalila kako voditelje, tako i snajku, te su svi pokazali zavidan talenat.

 

Aleksićeva je izvela i svoju numeru "Ko da sutra ne postoji", koja je oduševila Rašu, a ona ga je upitala gde mu je burma, s obzirom na to da je oženjen. Ovom šalom nasmejali su sve prisutne.

 

Vreme za kuvanje je isteklo, te je došlo vreme da se hrana servira i degustira.

 

Žiri koje čine snajke Elizabetu su ocenile osmicom, jer je po njihovom ukusu pilav bio malo masniji.

 

A majke su Jeleni dale peticu, jer je pirinač nije bio dovoljno kuvan, a po njenim rečima loša je ocena je bila osveta zbog njene kritičnosti kao člana žirija.

 

Stigao je i sin (suprug) Marko, koji je bio spreman da proba jela i pokuša da osvoji novac i poene za porodicu. Zaslužio je gromoglasan aplauz jer je pogodio ko je spremao pilav koji je degustirao. Porodica je bogatija za deset hiljada dinara i dodatne poene.

 

1 / 3 Foto: Printscreen Kurir TV

 

Došlo je vreme da voditelji kažu svoj sud i da se proglasi ovonedeljni pobednik, a to je porodica Ilić, koja je i večeras zabavljala publiku. Osvojili su sto hiljada dinara.

 

Ostali takmičari ostaju u baražu.

 

majke i snajke
foto: Printscreen Kurir TV

Pratite nas i sledeće nedelje od 20h na televiziji Kurir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker